Boomstamtafel.nl opent showroom

Beste bezoeker,

Sinds de opening van boomstamtafel.nl in 2008 is er veel gebeurd. Wij zijn ooit gestart in een kelder van 12 m2 in mijn appartementencomplex in Maastricht. Daarna hebben we een open loodsje gehad in Sittard van waar we de eerste boomstam eettafel verkochten. Toen we wat groter werden zijn we naar een grote loods van 300 m2 met een eigen werkplaats in Kerkrade verhuisd. In onze zoektocht naar kwaliteit en uitbreiding zijn we ca. 4 jaar geleden met 40 ton hout verhuisd naar Linne, waar we tot op heden nog steeds produceren met state-of-the-art machines.

Kubus en Wijnboom afdeling verkocht
in november 2014 hebben wij besloten om ons verder te focussen en specialiseren in de productie van eettafels. De kubus- en Wijnboom afdelingen van ons bedrijf zijn verkocht aan Juulke.nl waarmee wij al jarenlang samenwerken. Deze verkoop heeft ons in staat gesteld om een enorme hoeveelheid ander hout in te kopen voor de productie van boomstam eettafels. Op onderstaande foto ziet u een gedeelte van deze voorraad.

boomstamtafel.nl

Uitgegroeid tot specialist in unieke boomstamtafels
In de afgelopen 7 jaren zijn we volwassen geworden en hebben we enkele belangrijke strategische keuzes gemaakt om ons te onderscheiden:

  • Geen onverantwoord hout uit bedreigde gebieden (dus alleen Europees hout)
  • Groot aanbod in de mooiste (Europese 😉 hardhout soorten
  • Focus op maatwerk en persoonlijke aandacht bij elk project
  • Specialist in grote/lange en unieke tafels

2015 – opening showroom
Nu, in 2015, zetten wij de volgende stap: we openen een showroom in de oude Philips hallen in Sittard. In deze showroom kunt u momenteel 3 verschillende tafels bekijken, alsmede kleurstalen, onderstellen, diverse houtsoorten en onze volledige houtvoorraad! Vorige week hebben we bij onze showroom een houtopslag ingericht met ca. 15 ton aan droog -met de hand geselecteerd- Nederlands! meubelhout. We hebben mooi eiken, veel schitterend iepen in lengtes tot 4+ meter, de grote acacia stam (5,5meter!) waar we al tijden over reppen, essen, kersen, een dikke esdoorn en vleugelnoot op voorraad, gezaagd, gedroogd en klaar voor productie.

Adviesgesprek over uw droomtafel?
Wilt u een enorme keuze aan uitstraling en houtsoorten, dan nodig ik u van harte uit om langs te komen voor een adviesgesprek en bezichtiging. Dit kan ook op zaterdag en zondag. De showroom is gevestigd aan de Nusterweg 66 in Sittard en op afspraak te bezoeken. Als u naar het mooie Zuid-Limburg afreist wil ik u graag goed te woord kunnen staan en de tijd nemen om u te adviseren en de mogelijkheden te bespreken met een heerlijke kop verse koffie. Heeft u kids die mee willen? In ons gebouw zit het grootste indoor mountainbikepark van Europa, waar uw kinderen zich volledig kunnen uitleven.

Interesse in een afspraak? Vul uw gegevens in op onze contactpagina en we nemen contact met u op.

Ik kijk er naar uit om dit jaar uw droomtafel te maken! Graag tot ziens in onze nieuwe showroom. Als u vragen heeft of iets wilt bestellen kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon:

info@boomstamtafel.nl

+31(0)614172069

Met vriendelijke groet,

Cris Caanen

Exclusive Woods / Boomstamtafel.nl

boomstamtafel, showroom, www.boomstamtafel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verda Living logo
Verda Living maakt jouw unieke boomstamtafel. Onze specialisten staan altijd klaar om jouw wensen te vervullen. Wil je langskomen of een vrijblijvende offerte opvragen neem dan contact op!
Boomstamtafel Eindhoven

Verda Living

Social media

× Hoe kan ik je helpen?