Notice: Undefined index: load_assets in /var/www/nlboomst-poselok/wordpress/current/wp-content/plugins/woo-product-gallery-slider/src/Product.php on line 32
Meubelmaker gezocht - Boomstamtafel.nl
Bel ons: 0619217938 of mail ons: info@verdaliving.nl
eiken tuintafel met acacia boomstammen

Meubelmaker gezocht

Wij zoeken een handige zelfstandig werkende meubelmaker die van aanpakken weet.

In onze werkplaats werk je aan diverse meubels. Tevens werk je mee in het bedrijf bij de leveringen en montages van meubels. Wij bieden jou een baan met doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Over de functie

Ons team heeft een passie voor hout en wij maken zo ongeveer alles van massief hout, van snijplank tot grote vergadertafels. Onze specialiteit is het maken van boomstamtafels en andere natuurlijke massieve houten meubels. Je krijgt de kans om jouw eigen creativiteit en vakwerk in praktijk te brengen en bent ons visitekaartje naar de opdrachtgever toe. Wij zoeken een meubelmaker die van aanpakken weet en vakwerk met een hoge kwaliteit wil afleveren. Als meubelmaker wordt een flinke dosis zelfstandigheid en eigen inbreng verwacht. Wij zoeken een enthousiast en proactief persoon met een zelfstandige instelling en een brede interesse voor ambachtelijk meubelmaken.

Over het bedrijf

Exclusive Woods is sinds 2008 trendsetter op het gebied van boomstamtafels in Nederland en België. In onze volledig ingerichte werkplaats worden alle meubels geheel op maat gemaakt. Wij werken voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers in binnen en buitenland. Met ons kleine team zijn we in staat op meubels snel en efficiënt te maken, af te werken en af te leveren. Exclusive Woods maakt de afgelopen jaren een flink groei door. We zoeken een meubelmaker met een passie voor zijn vak en geen 9 tot 5 mentaliteit. Omdat we een klein team zijn is het belangrijk dat je als persoon past binnen het team. We zijn daarom ook geïnteresseerd in je persoonlijkheid en vrijetijdsbesteding.

Functie eisen

Massief hout heeft geen geheimen voor jou. Je kunt zelfstandig werken en levert topkwaliteit. Lijmnaden zijn perfect strak, na het schuren is het blad een spiegel. Heb je een mbo-opleiding in de richting van timmerman en/of enkele jaren ervaring met timmeren, meubelmaken of interieurbouw, is dat een pre. Ook als jij in het bezit bent van een rijbewijs B. Belangrijk voor een het afleveren van kwaliteit op locatie en de samenwerking in de werkplaats is dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en de Nederlandse taal beheerst.

Extra informatie

De salariëring, uitgaande van een werkweek van 37,5 uur, valt onder de CAO meubelmaken en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Soort dienstverband: Voltijd en deeltijd bespreekbaar

Interesse? Reageer direct!

Exclusive Woods - Unieke Tafels
  • Adresgegevens

   Showroom / Werkplaats

   Hallenweg 26
   5683CT Te Best

   Openingstijden

   Donderdag: 10:00-20:00
   Vrijdag 12:00-17:00
   Zaterdag 10:00-17:00
   Zondag 12:00-17:00

   info@verdaliving.nl
   Tel. +31 (0)619217938
  • Contact

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)