• Home
 • Originele boomstamtafels sinds 2008

Originele boomstamtafels sinds 2008

Een boomstamtafel met een uniek ontwerp en gemaakt door een vakman met passie: Zo werken wij al 14 jaar aan innovatieve en vernieuwende producten. Met onze strak ingerichte organisatie kunnen we maatwerk producten leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Uw grootste voordeel: Een uniek en eerlijk stuk hout uit goed beheerde Europese bossen, met de grootste zorg handgemaakt in eigen land, zonder tussenkomst van handel. Wij ontwerpen zelf, maar werken ook dikwijls samen met designers en productontwerpers aan uw droomtafel. Wij produceren in eigen beheer boomstamtafels en andere maatwerk meubels voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door goed naar u te luisteren en met frisse ideeën te komen zijn wij telkens weer in staat om een uniek eindproduct te realiseren.

Nieuwe samenwerking! Vanaf nu werken we samen met een nieuwe partner. Door deze samenwerking willen we nog meer tevreden klanten realiseren. Daar doen we het uiteindelijk voor.

Na een korte periode van (online) radiostilte, gaan we verder met hetgeen waar we goed in zijn. Het maken van de mooiste eetkamertafels. Samen met Verda Living — specialist in premium boomstamtafels — gaan we u helpen met het vinden en maken van uw droomtafel! Wij zullen ons dus gaan focussen op het: creëren van hoogwaardige content, opzetten van nieuwe evenementen en uitleveren van nog meer boomstamtafels.

Bent u op zoek naar een nieuwe droomtafel? Dan zijn we vanaf vandaag te vinden op Hallenweg 26 te Best.

Onze openingstijden zijn:

 • Donderdag 10:00-20:00
 • Vrijdag 12:00-17:00
 • Zaterdag 10:00-17:00
 • Zondag 12:00-17:00

Maakt u zich geen zorgen, wij blijven op alle kanalen en contactpunten actief en bereikbaar zoals u gewend bent!

Boomstamtafel.nl en Verda Living

Samengevat staat boomstamtafel.nl voor:

 • Kwaliteit
 • Natuurlijke massieve materialen
 • Innovatieve producten
 • Maatwerk
 • Schitterend hout
 • Droomtafels

  boomstamtafel logo

Boomstamtafel op maat

Boomstamtafels op maat koopt u natuurlijk bij Exclusive Woods / Verda Living. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bijzondere boomstamtafels en andere houten meubels voor opdrachtgevers in heel Europa. Voor ons is de boomstamtafel geen hype. Wij maken boomstamtafels sinds 2008, toen niemand hier mee bezig was. Voor ons is de boomstamtafel het fundament van ons bedrijf. Het resultaat is dat wij geen trends volgen, maar zetten.

Boomstamtafels zijn er namelijk in talloze maten en vormen. Bij boomstamtafel.nl krijgt u te maken met een betrokken ondernemer met passie voor het vak. U wordt geholpen door 1 contactpersoon en daarbij persoonlijk benaderd. Onze boomstamtafels worden op maat gemaakt geheel naar uw wensen. We adviseren in over de mogelijkheden in onze nieuwe showroom en u kunt zelf het hout komen bekijken en uitzoeken in onze houtopslag. We maken een offerte voor u en we houden u tijdens productie op de hoogte over de voortgang. Al onze boomstamtafels zijn uniek en gemaakt van eerlijk Europees hout. Boomstamtafels zijn onze specialiteit maar wij maken ook andere houten meubels zoals kasten, TV-meubels, salontafels, wandplanken, snijplanken, naambordjes etc. Daarnaast is Exclusive Woods officieel dealer van zeer leuke trendy stoelen en Kamado Joe BBQs. U kunt dus uw complete eethoek bij ons uitzoeken zowel voor binnen als buiten.

We leveren en monteren uw boomstamtafel en evt. stoelen in heel Europa. Onze tafels staan niet alleen in Nederland, maar u kunt ze ook tegenkomen in Londen, Barcelona, Berlijn, Hamburg, Brussel en zelfs Miami en Dubai. Kom gauw eens langs in onze nieuwe showroom in Geleen om onze boomstamtafels te bekijken en uw wensen te bespreken. Lees zeker even onze referenties door!

Boomstamtafel kopen

Een boomstamtafel kopen bij ons gaat als volgt in zijn werk. Na het eerste contact via ons contactformulier of telefoon (+31(0)619217938 ) maakt u een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Best. Duc Boonen de eigenaar van boomstamtafel.nl legt u alles uit wat u wilt weten over de aanschaf van een boomstamtafel. U krijgt verschillende houtsoorten te zien en u kunt tevens in onze werkplaats kijken hoe de boomstamtafels gemaakt worden. Ook worden de verschillende manieren besproken van afwerking. Een houten tafelblad is een schitterend natuurproduct en alle mogelijke details van uw droomtafel worden besproken. We bespreken uw wensen ten aanzien van houtsoort, afmetingen, bladdikte en onderstel maar ook details zoals noesten, scheuren en randen worden besproken en genoteerd op een offerteformulier.

Daarna krijgt u per email een offerte toegestuurd waarin u alle details terug vindt van de aangeboden boomstamtafel. Als u akkoord gaat met de offerte wordt een factuur toegezonden per email en vervolgens start het proces. Wij selecteren het hout dat voldoet aan uw wensen en u krijgt hiervan diverse foto’s te zien. Pas als u tevreden bent wordt uw boomstamtafel gemaakt. Zo wordt een boomstamtafel kopen een leuke en ervaring waarin u nauw betrokken wordt bij alle mogelijke keuzes die er zijn.

Boomstam tafelblad

Naast complete boomstamtafels kun u ook een boomstam tafelblad los kopen. Losse boomstambladen kunt u net als complete tafels geheel zelf samenstellen. Wij werken regelmatig met opdrachtgevers die een bestaand onderstel willen hergebruiken of zelf handig zijn met een lasapparaat. Een los boomstam tafelblad kunt u naast eettafel ook gebruiken voor uw keukentafel, als wandplank of als wastafel voor uw badkamer.

Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek

Keep Connected
Stay up to date by subscribing to our newsletter.
× Hoe kan ik je helpen?