• Home
 • Over boomstamtafel

Over boomstamtafel

Exclusive Woods

Over boomstamtafel.nl legt de structuur uit tussen boomstamtafel.nl en Exclusive Woods. Exclusive Woods is opgericht in 2008 en kwam als een van de eerste bedrijven met boomstamtafels op de markt. Exclusive Woods was in 2008 ook het eerste bedrijf dat op grote schaal massief eiken kubussen en zuilen op de markt bracht tegen bodemprijzen. Onze websites www.boomstamtafel.nl, www.boomstamtafel.be en nog enkele andere domeinen zijn allen ondergebracht in het bedrijf Exclusive Woods. Exclusive Woods specialiseert zich anno 2017 in het ontwerpen en leveren van unieke boomstamtafels. De focus ligt op het maken van massieve boomstam eettafels op maat. Ook leveren wij boomstam salontafels, boomstam bijzettafels, wandplanken, barretjes, Tv-meubels, bankjes en snijplanken. We leveren alle maten boomstamtafels en we maken uw droommeubels op maat. Kom gerust met uw vragen bij ons via onze contactpagina we helpen u graag verder.

Ons beleid

 •     Eerlijk hout, uit goed beheerde Europese bossen
 •     Dutch Design, Made in NL
 •     Focus op kwaliteit en service
 •     Unieke producten
 •     Innovatieve producten, trendsetter sinds 2008

Wij gebruiken hout uit Europa uit goed beheerde bossen

We leveren alleen Europese houtsoorten uit goed beheerde bossen. Ook gebruiken we het zogeheten ‘laanhout’ dat door gemeentes en staatsbosbeheer langs wegen en velden wordt weggezaagd en waar dus een vergunning voor is afgegeven. U kunt met een gerust hart aan tafel! Bekijk ook eens onze amazone actie, daarin staat meer uitleg over hoe wij aan kijken tegen de keuze voor houtsoorten.

Onze tafels zijn uniek

Boomstamtafel.nl is uniek in Nederland en België. Wij ontwerpen onze eigen tafels of laten deze ontwerpen door de natuur. Tafels kunnen ook in samenwerking met u of uw interieurontwerper worden ontworpen zodat u uw eigen voorkeuren kunt laten terugkomen. Door onze eigen inkoopstrategie kopen wij elke boom apart in. Wij selecteren bomen op basis van hun unieke eigenschappen. We kijken naar afmetingen, randen/takken, kwaliteit en uitstraling. Ook hebben wij ons toegelegd op unieke houtsoorten met de focus op drukke patronen, kleuren en tekeningen in het hout. In een gesprek vertellen wij u graag meer daarover.

Service

Boomstamtafel.nl maakt uw tafel, kubus en woonaccessoire op maat en levert uw meubels persoonlijk tot in uw woonkamer, waar u ze wilt hebben. Lees alles over onze service op onze pagina service en garantie.

Persoonlijke benadering

Bij boomstamtafel.nl krijgt u geen klantnummer, want we spreken u persoonlijk aan.

Flexibiliteit

Door zijn structuur is Boomstamtafel.nl extreem flexibel, u kunt ons altijd bellen, en ook ’s avonds en in het weekend staan we voor u klaar. Daarnaast kunnen wij deadlines aangaan die andere bedrijven niet kunnen halen, als het moet dan werkt ons team ’s avonds en in het weekend gewoon door. Dit maakt ons flexibel en daadkrachtig. Zo hebben we bijvoorbeeld voor een hotel in Valkenburg in 5 dagen tijd, 16 maatwerk salontafels kunnen produceren en afleveren. Bovendien maken we uw meubels altijd op maat naar uw wensen.

Grote voorraad hout

Boomstamtafel.nl heeft momenteel een voorraad hout van zo’n 100 ton, waardoor de levertijden heel kort kunnen zijn. We kunnen uw tafel soms al binnen 3 weken na ontvangst aanbetaling klaar hebben en zoals eerder geschreven kunnen we soms zelfs onmogelijke deadlines halen.

over boomstamtafel.nl houtvoorraad

Een relaxte sfeer

Bij boomstamtafel.nl willen we dat u tot rust komt met de natuur als middelpunt. U krijgt geen opdringerige verkoper die u onder druk zet, maar een enthousiaste ondernemer die, met een lekker kopje koffie en Limburgse vlaai u zo goed mogelijk probeert te helpen. Mijn motto is dat u mijn visitekaartje bent, dus ik doe er alles aan om u zo tevreden als mogelijk te krijgen en houden. Alleen door tevreden klanten zal het ons lukken om onze positie als marktleider te behouden, daar zijn we ons maar al te goed van bewust. Dit vertaalt zich naar de relaxte sfeer die er heerst binnen heel Exclusive Woods. Kom gerust eens binnen voor een kop koffie, dan bespreken we de mogelijkheden.

Waar voor uw geld

U betaalt niet mee aan hoge overheadkosten. Door onze rechtstreekse contacten met houtzagerijen en boseigenaren kopen we in bij de bron. We werken met een klein team met aandacht aan uw tafel. Hierbij staat kwaliteit voorop. U betaalt een eerlijke prijs voor een topkwaliteit product.

Over Boomstamtafel.nl’s Filosofie

Boomstamtafel.nl is een jonge, dynamische en daarmee flexibele onderneming die voorziet in de behoefte van het dicht bij de natuur willen zijn terwijl u thuis bent. We weten allemaal dat de natuur op deze aarde hevig bedreigd wordt. Boomstamtafel.nl wil zijn steentje bijdragen om deze impact te minimaliseren. Boomstamtafel.nl is opgezet door houtliefhebbers net zoals u. Wij houden van hout, en hout houdt van ons. Lees meer over onze filosofie in ons persbericht.

Wie is boomstamtafel.nl?

Boomstamtafel.nl is na jarenlange passie voor traditionele ambacht, reizen, dieren en natuur opgezet door Cris Caanen. Cris Caanen studeerde Commerciele Economie in Sittard en vervolgde zijn studie daarna in Tilburg, waar hij afstudeerde af Master in Science of Strategic Management aan de universiteit van Tilburg. Boomstamtafel.nl voorziet in uw behoefte om de natuur weer terug naar huis te brengen. Met onze tafels proberen we de warmte van de natuur terug te laten komen in het gezinsleven door de band mens/natuur weer aan te halen. Het haastige leven dat velen van ons tegenwoordig leiden komen we vaak niet toe aan genieten van al het moois dat de natuur ons nog steeds te bieden heeft. Door onze boomstamtafels heeft u hopelijk toch af en toe het idee dat u in het bos bent, ook al heeft u daar misschien nog maar weinig tijd voor.

 • Exclusive Woods
 • eigenaar Cris Caanen
 • KvK Nr: 14118580
 • info@boomstamtafel.nl
 • +31 (0) 6 1417 2069

U kunt ons volgen op twitter.com/boomstamtafel

U kunt onze youtube filmpjes bekijken op: youtube.com/boomstamtafel

U kunt onze referentiefoto’s online bekijken op ons Online Foto Album

Bekijk ook eens onze Belgische boomstamtafel website.

Bekijk hier onze promo film:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep Connected
Stay up to date by subscribing to our newsletter.
× Hoe kan ik je helpen?