Over boomstamtafel.nl

Uw specialist in Boomstamtafels

Boomstamtafel.nl is een onderdeel van het bedrijf Verda Living. Verda living is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van boomstamtafels op maat. Wat wij doen is echt maatwerk, wij gaan samen met jou zitten om samen de perfecte boomstamtafel samen te stellen. Bij ons is klantvriendelijkheid en echte aandacht voor de details van de tafel het belangrijkst! Verda Living is ontstaan eind 2020 en we hebben in de afgelopen 2 jaar een mooi team weten samen te stellen van jonge enthousiaste gasten! In de afgelopen 2 jaar hebben we ook zo veel kennis en ervaring opgedaan dat ik wel durf te stellen dat wij de koploper zijn in de kwaliteit en afwerking van de tafels. .

Verda Living

Op zoek naar een mooi boomstamtafel blad? Dan ben je op het juiste adres. Een boomstamtafel is een goede keuze als je graag een natuurlijke look in je huis wilt creëren of juist op zoek bent naar iets robuust. Een boomstamtafel past bij heel veel verschillende woonstijlen. Wil je weten welke woonstijl bij jou past? Bekijk ons interieuradvies. Jij beslist wat je mooi vindt en wij zorgen ervoor dat jouw droomtafel op maat gemaakt wordt.

We bieden verschillende boomstam eettafels aan. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en onderstellen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Begrijpen wij helemaal en daarom helpen we je graag verder. Bezoek onze showroom en laat je inspireren of neem alvast een kijkje in ons lookbook.

Op zoek naar nog meer informatie en voorbeelden van boomstamtafels? Kom langs in onze showroom en ervaar hoe wij onze unieke boomstamtafels maken. Bekijk verschillende exclusieve tafels, salontafels en wandplanken van verschillende houtsoorten en laat je inspireren.

We prikkelen je zintuigen en laten je voelen waarvoor we staan. Iedere wens is mogelijk en samen stellen we jouw droomtafel samen. 

Adres

Hallenweg 11A 
5615 PP Te Eindhoven

Openingstijden

Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 10:00-17:00

Telefoonnummer: 0619217938 

Emailadres: info@verdaliving.nl

Het Team

Duc Boonen

Eigenaar

Duc-Boonen--Eigenaar-Boomstamtafel.nl--Verda-Living

26 jaar, gepassioneerde ondernemer, houtliefhebber, sportief, gezelligheidsdier

Verda Living

Mijn onderenemers verhaal is begonnen breda tijdens de studie Ondernemerschap en Retail Management. Ik wilde gaan ondernemen! In 2019 ben ik het bedrijf Event Cabins begonnen wat is gespeciliseerd in de verhuur van kerstkramen voor kerstmarkten. Echter door de Corona pandemie viel de evenementensector volledig stil. Omdat stilzitten geen ding voor mij is en ik redelijk wat craftmanship heb op gedaan in het bouwen van de kerstkraampjes. Ben ik begonnen met het maken van meubels voor particulieren, onder de naam Verda Living. Na enige tijd van onderenemen hebben we een mooi team verzameld van gepassioneerde gasten en zijn de taken wat verdeeeld! Ik ben het eerste aanspreekpunt in het bedrijf en zodra je naar ons nummer belt zal je ook direct mij aan de lijn krijgen. Je mag altijd een bericht sturen via de mail, whatsapp of een telefoontje doen!

Wij zijn avonturiers!

Reizen, bergen beklimmen, skiën, vissen, varen, klettersteigen, vuur maken… en natuurlijk hout zagen, hakken, kloven, BBQ’n en mooie unieke meubels maken met onze blote handen….

Contactgegevens

  • Adres

    Hallenweg 11A
    5615PP Eindhoven

Verda Living logo
Verda Living maakt jouw unieke boomstamtafel. Onze specialisten staan altijd klaar om jouw wensen te vervullen. Wil je langskomen of een vrijblijvende offerte opvragen neem dan contact op!
Boomstamtafel Eindhoven

Verda Living

Social media

× Hoe kan ik je helpen?