• Home
  • Service en Garantie

Service en Garantie

Bij boomstamtafel.nl brengen we de natuur naar u thuis! Elke tafel die wij maken is uniek in zijn vorm en uitstraling, maar constant in zijn kwaliteit. Houten producten in het algemeen zijn mooi en geven een interieur een exclusieve uitstraling. Hout heeft als product ook bepaalde eigenschappen waar u rekening mee dient te houden bij het gebruik. Hout is een poreus en natuur materiaal, dat werkt in alle jaargetijden. Op deze pagina leest u meer informatie over de garanties en service die we u kunnen bieden na uw aanschaf van uw droomtafel.

Service

  • Persoonlijke aandacht; wij zijn een klein bedrijf en kunnen u daarom persoonlijke aandacht geven. U krijgt tijdens het hele traject maar met 1 persoon te maken, en indien er ook wordt geleverd kan het voorkomen dat u nog te maken krijgt met onze vaste transporteur die u zal bellen voor een afspraak.
  • Bereikbaarheid; wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via mail en telefoon. Indien we in het buitenland zitten dan kunt u ons mailen en bij terugkomst zullen we u direct een antwoord sturen.
  • Levering; onze filosofie is erop gericht om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij leveren producten indien gewenst tot in de woonkamer op de plek waar u ze wilt hebben.
  • Montage; producten die wij leveren worden door onze eigen mensen uitgepakt, gemonteerd en klaar gezet voor gebruik.
  • Advies en houtselectie; wij kunnen uw specifieke wensen vervullen door voor u op zoek te gaan naar hout met bepaalde eigenschappen. Bijvoorbeeld hout met specifieke tekening, noesten, afmeting of grilligheid van de randen.
  • Stalen en RVS onderstellen; wij kunnen ook stalen en RVS onderstellen leveren. Deze worden dan door ons getekend, besteld, geleverd en gemonteerd.
  • Advies in onderhoud; onze boomstamtafels worden voorzien van een speciale houtolie en balsemlaag. Deze balsemlaag dient u te onderhouden middels twee onderhoudsmiddelen: soft balm en talita. Bij aankoop zullen we u een .pdf sturen met daarop onderhoudsinstructies. Deze onderhoudsmiddelen verkopen we in flesjes van 250 ML en zijn nadien ook nog na te bestellen.

Garanties

Het door ons gebruikte hout is een echt natuurproduct. We zullen er altijd voor zorgen dat het hout dat we gebruiken van goede kwaliteit is. Door warmte, vocht- en drukverschil in de lucht werkt elk hout. Weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf kunnen ook de kwaliteit en structuur van het hout beïnvloeden, houdt hier rekening mee als u een natuurproduct als een boomstamtafel koopt. Wij geven 100% garantie op fabricagefouten of andere problemen die door ons toedoen zijn ontstaan. Op gebruiksslijtage geven wij geen garantie, evenals op normale werking van het hout (bladen kunnen in de winter en zomer holler of boller staan). Bij salontafels gemaakt uit boomstammen, wijnbomen en massieve kubussen is het zeker dat deze gaan inscheuren, dit komt doordat het hout nog niet droog is. Als het hout zijn vocht verliest gebeurt dit vaak op een ongecontroleerde manier, daarnaast droogt het binnenste van bijvoorbeeld een kubus altijd minder hard dan de buitenkant. Ook hierdoor ontstaan scheuren. We zullen u daar dan ook altijd voor waarschuwen vóór u iets koopt in de vorm van onze Algemene voorwaarden. Wij geven geen garantie op scheuren in kubussen, wijnbomen en zuilen.

Hout

Door visuele controle wordt het alle hout gecontroleerd op kwaliteit. De kubussen en zuilen die we leveren zijn gemaakt uit hout dat niet in ovens is gedroogd. Kubussen en zuilen gaan scheuren en kunnen kleurverschillen hebben en dit hoort ook bij een dergelijk product. Bij eetkamertafels waarbij gebruik gemaakt wordt van gedroogd hout kunnen we meer invloed uitoefenen. Hier kunnen we de tafel naar uw wensen maken, en kunnen we ervoor zorgen dat de tafel geen scheuren bevat, of zelfs geen noesten. Ons uitgangspunt is Design by Nature en we proberen dit ook zo veel mogelijk te hanteren. Wij verkopen zelden hout zonder noesten, maar dit kunnen we tijdens het offerte traject afspreken. Wanneer wij noesten uit het hout moeten zagen dan hebben we meer afval hout en dat doet de prijs van uw tafel stijgen.

Bekijk voor u iets koopt eerst onze algemene voorwaarden zodat u weet welke risico’s natuurproducten met zich meebrengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep Connected
Stay up to date by subscribing to our newsletter.
× Hoe kan ik je helpen?