Skip to main content

Stoelen maken de tafel

Eetkamerstoelen zijn er in veel verschillende stijlen, vormen en kleuren. Met ons grote assortiment eettafel stoelen heeft u veel keuze. De tafel is pas echt compleet met stoelen van het merk Nouvion. Hoge kwaliteit stoelen met en zonder armleuningen. Kwaliteit en comfort zijn een van de belangrijkste aspecten. Stoelen worden gemaakt van diverse luxe materialen. Zo worden de onderstellen uitgevoerd in hout maar ook in zwart metaal. Een mooie combinatie met uw nieuwe tafel met zwart stalen tafel poten.

Stoelen met en zonder armleuningen

Eetkamerstoelen worden met en zonder armleuningen gemaakt. Stoelen met armleuning zijn breder dan stoelen zonder. Wij geven u graag advies over de hoeveelheid stoelen die passen bij uw nieuwe eettafel. Om genoeg ruimte te hebben aan tafel wordt vaak 70 cm per zitvlak aangehouden. Zeker met stoelen met armleuning is dit een prettige afmeting. Bij stoelen zonder armleuning is een breedte van 60 cm vaak al voldoende. 

Selectie uit ons assortiment stoelen


Bolt
Enrique
Finn
Pablo
Pablo brown
Santiago
Sylvio
Watta
Tigio

Materiaal keuze voor stoelen


Leder

Er zijn veel verschillende soorte n leer. Bij ons in de showroom zijn deze diverse leer soorten tentoongesteld. Leer is een product dat je moet voelen. Een natuurlijk materiaal met een erg lange levensduur. 

Stof

Zijdezachte stofsoorten tot ruw geweven patronen. Stof geeft wat meer warmte aan de eethoek. Wij bieden 25 verschillende stof soorten in meer dan 300 kleur tinten. Altijd wel een geschikte kleur voor uw interieur. 

Hout

Eetkamerstoelen voorzien van houten pootjes. Een stoel met natuurlijk hout, vaak gecombineerd met stof of leder. Wij houden van hout en daardoor is een stoel met houten frame een perfecte keuze voor jouw nieuwe tafel. 

Kom langs voor jouw perfecte maatwerk stoel

In onze showroom zijn altijd diverse modellen te bezichtigen. Ook zijn er kleur stalen aanwezig om de perfecte kleur te kiezen. Een mooie tint die goed past bij de tafel of een kleur die een mooi contrast geeft tussen de materialen. Wij nemen graag de tijd om samen tot een mooie combinatie te komen. Naast de stoelen vermeld op onze website hebben wij nog vele andere modellen beschikbaar. Wij verkopen een kwaliteit maatwerk product. Een stoel met tal van kleuren combinaties. Onze onderstellen voor de stoelen zijn wanneer gewenst aan te passen. Wij denken ook mee over de juiste hoogte stoel hoogte en passen onze tafels hier op aan. 

× Hoe kan ik je helpen?