Notice: Undefined index: load_assets in /var/www/nlboomst-poselok/wordpress/current/wp-content/plugins/woo-product-gallery-slider/src/Product.php on line 32
Stoere tafels van boomstamtafel.nl - bekijk onze werkwijze
Bel ons: 0619217938 of mail ons: info@verdaliving.nl

Stoere tafels

Stoere tafels maken is voor ons een tweede natuur. Als 1 type tafel stoer is, dan is het wel de boomstamtafel. Toen we in 2008 begonnen met boomstamtafel.nl was ons motto: “we brengen de natuur in uw woonkamer”. Geheel tegen de traditionele draad maakten we tafels van stronken, boomschijven en gebruikten we takken als poten. Op dat moment zijn we gevraagd om mee te werken aan een interview in het Twentse blad ‘Typisch Wonenn”. De foto die we toen instuurden is hier beneden te zien. We zaten toen nog in de opstartfase in een appartementencomplex in Maastricht. Stoere tafels schuren deed ik in de kelder van mij appartementencomplex. Op dat moment was er geen enkele kennis over hout, meubelmaken of boomstamtafels bouwen. Het was echt een tijd van pionieren toen. Het begin van een boomstamtafel revolutie die zich 7 jaar later nog immer doorzet in Nederland. Leuk om te zien dat de markt zich nu ontwikkeld heeft tot een hoog-competitieve markt met diverse aanbieders. Helaas zijn het vaak de kopieen die we voorbij zien komen, maar goed dat stimuleert ons om te innoveren en om trends te setten,… net als het begin in 2008. Het volledige artikel dat in het krantje typische uitgaven is gepubliceerd in 2008 kunt u hier lezen: artikel boomstamtafel.nl 2008.

Stoere Tafels

Stoere tafels?

We krijgen vaak de vraag of we ook stoere tafels maken? Ons antwoord is simpel: ja! Stoere tafels zijn in onze ogen tafels die mannelijkheid uitstralen, zoals flinke noesten, scheuren en dikke bladen. We maken stoere tafels van dikke balken uit bijvoorbeeld eiken of een andere Europese hardhoutsoort. Wij maken elke boomstamtafel op maat. Iedere tafel is een uniek project, geheel volgens de wensen van onze opdrachtgever. Of dit nu een zakelijke of particuliere klant is voor een kleine salontafel of een stoere eettafel,.. we maken de tafels zo stoer als de klant dat vraagt.

Stoere Tafels

Een project begint bij ons meestal met aanvraag via mail of telefoon. Vaak volgt dan ook een gesprek in onze showroom of bezichtiging van de werkplaats. Daar bespreken we de mogelijkheden en uit dat proces rolt een offerte op maat. Daarna starten we de productie en wordt uw stoere tafel gemaakt. Heeft u al interesse in een gesprek? Neem dan snel contact met ons op! Of kijk eens naar onze referenties van tevreden klanten.

Labels:, , , ,

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.
Exclusive Woods - Unieke Tafels
  • Adresgegevens

   Showroom / Werkplaats

   Hallenweg 26
   5683CT Te Best

   Openingstijden

   Donderdag: 10:00-20:00
   Vrijdag 12:00-17:00
   Zaterdag 10:00-17:00
   Zondag 12:00-17:00

   info@verdaliving.nl
   Tel. +31 (0)619217938
  • Contact

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)