Stoere tafels

Stoere tafels maken is voor ons een tweede natuur. Als 1 type tafel stoer is, dan is het wel de boomstamtafel. Toen we in 2008 begonnen met boomstamtafel.nl was ons motto: “we brengen de natuur in uw woonkamer”. Geheel tegen de traditionele draad maakten we tafels van stronken, boomschijven en gebruikten we takken als poten. Op dat moment zijn we gevraagd om mee te werken aan een interview in het Twentse blad ‘Typisch Wonenn”. De foto die we toen instuurden is hier beneden te zien. We zaten toen nog in de opstartfase in een appartementencomplex in Maastricht. Stoere tafels schuren deed ik in de kelder van mij appartementencomplex. Op dat moment was er geen enkele kennis over hout, meubelmaken of boomstamtafels bouwen. Het was echt een tijd van pionieren toen. Het begin van een boomstamtafel revolutie die zich 7 jaar later nog immer doorzet in Nederland. Leuk om te zien dat de markt zich nu ontwikkeld heeft tot een hoog-competitieve markt met diverse aanbieders. Helaas zijn het vaak de kopieen die we voorbij zien komen, maar goed dat stimuleert ons om te innoveren en om trends te setten,… net als het begin in 2008. Het volledige artikel dat in het krantje typische uitgaven is gepubliceerd in 2008 kunt u hier lezen: artikel boomstamtafel.nl 2008.

Stoere Tafels

Stoere tafels?

We krijgen vaak de vraag of we ook stoere tafels maken? Ons antwoord is simpel: ja! Stoere tafels zijn in onze ogen tafels die mannelijkheid uitstralen, zoals flinke noesten, scheuren en dikke bladen. We maken stoere tafels van dikke balken uit bijvoorbeeld eiken of een andere Europese hardhoutsoort. Wij maken elke boomstamtafel op maat. Iedere tafel is een uniek project, geheel volgens de wensen van onze opdrachtgever. Of dit nu een zakelijke of particuliere klant is voor een kleine salontafel of een stoere eettafel,.. we maken de tafels zo stoer als de klant dat vraagt.

Stoere Tafels

Een project begint bij ons meestal met aanvraag via mail of telefoon. Vaak volgt dan ook een gesprek in onze showroom of bezichtiging van de werkplaats. Daar bespreken we de mogelijkheden en uit dat proces rolt een offerte op maat. Daarna starten we de productie en wordt uw stoere tafel gemaakt. Heeft u al interesse in een gesprek? Neem dan snel contact met ons op! Of kijk eens naar onze referenties van tevreden klanten.

stoer, stoere, stoere tafels, tafel, tafels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verda Living logo
Verda Living maakt jouw unieke boomstamtafel. Onze specialisten staan altijd klaar om jouw wensen te vervullen. Wil je langskomen of een vrijblijvende offerte opvragen neem dan contact op!
Boomstamtafel Eindhoven

Verda Living

Social media

× Hoe kan ik je helpen?