Skip to main content

Suar salontafel

Een suar salontafel gemaakt van massief suar hout afkomstig uit Indonesië. Deze exclusieve houtsoort heeft een prachtige donker bruine kleur. Deze suar hout salontafels en boomstam tafels worden op bestelling geproduceerd en geheel naar uw wens. iedere salontafel heeft een eigen afmeting, vorm en uitstraling. Bij ons bent u op het juiste adres bij het kiezen van de juiste salontafel. Wij helpen u graag bij de juiste keuze betreft de afmetingen, onderstel en blad afwerking.  

salontafel suar
Suar hout salontafels

Suar boomstam salontafel

Een boomstam salontafel in suar hout is altijd anders van vorm. Ieder blad is door ons uitgekozen op vorm, kwaliteit en kleur. Deze suar salontafels hebben het juiste vochtpercentage om stabiel te blijven in huis. Gebruik deze suar salontafels daarom ook niet buiten. Zeker suar salontafels zijn extra gevoelig voor invloeden van buiten. 

Suar salontafel uitzoeken

In onze opslag zijn diverse suar salontafels te zien. U heeft veel keuze uit verschillende afmetingen, vormen en kleur verschillen. Ieder salontafelblad in suar hout is weer anders. Wanneer u een keuze heeft gemaakt bedenken wij er samen een stalen onderstel bij. Dit onderstel wordt dan vervolgens op maat gemaakt door onze lassers. 

Salon suar tafels

Welke houtsoorten zijn nog meer mogelijk?

Naast de veel gekozen en populaire houtsoort suar zijn er nog meer houtsoorten mogelijk bij ons. Iedere houtsoort heeft weer een andere uitstraling en geeft een andere sfeer in uw woonkamer. Andere houtsoorten zijn eikenhout en esdoorn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gewenste salontafel? Neem even contact met ons op en kom langs in onze showroom.


Suar salontafel met hairpin tafel poten


suar hairpin salontafel
Suar tafel salon
× Hoe kan ik je helpen?