• Home
  • Unieke eiken tuintafel

Unieke eiken tuintafel

Unieke massief eiken tuintafel

Wij maakten deze woeste tuintafel van 4 zware eiken balken. De dikte van het blad is maar liefst 9cm. De lengte is 3 meter en de breedte is 112 cm. De poten zijn gemaakt van dikke vierkante eiken boomstammen. We zijn 3 jaar bezig geweest met deze Nederlandse eik om deze aan de wind te laten drogen. Oplage van deze tafel is: 1. en deze tafel is nu te koop. De boomstamrand kunnen we op verzoek ook afzagen. Als u een extreem zware en unieke tuintafel wilt dan is dit uw kans.

Bij interesse neem contact met ons op via de contactbutton.

DEZE TAFEL IS VERKOCHT

Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek

Unieke massief eiken/acacia tuintafel

DEZE TAFEL IS VERKOCHT!

De zomer staat voor de deur! Eindelijk genieten van warme zomeravonden…met een vuurtje en natuurlijk de BBQ….

Zoekt u een grote tuintafel voor tuin of patio, of gewoon voor binnen? Hecht u waarde aan vakmanschap en kwaliteit?

Direct contact over deze tuintafel

We hebben de tafel gemaakt en er is ook een bijpassend bankje in massief eiken. We bieden beide items zowel los en als set aan. De tafel bestaat geheel uit massief eiken en acacia poten (acacia is het beste Europese hout voor gebruik buiten, vandaar dat we de poten gemaakt hebben van dit hout. Acacia is goed bestand tegen rot en schimmels (hoogste duurzaamheidsklasse: 5). De vlinders zijn van Amerikaans notenhout. De poten zijn gemaakt met een zwaar frame van eiken balken met pen-gat verbindingen in de poten.

In elk detail hebben we vakmanschap gegoten. Er is zeer veel aandacht besteed aan het maken en construeren van deze tafel. Er zijn 2 verborgen bakken voor ijs met drank, of tuinplanten, of een combinatie.

Woorden die te binnen schieten: uniek, zwaar, kwaliteit, woest, beest, vakmanschap, massief, zomer, koud pilsje 😉 Interesse? mail ons op: info@boomstamtafel.nl of ga naar onze contactpagina.

Keep Connected
Stay up to date by subscribing to our newsletter.
× Hoe kan ik je helpen?