Veel gestelde vragen over prijzen

Veel gestelde vragen over prijzen: een overzicht. In de tien jaar dat we bestaan hebben we reeds duizenden vragen gekregen van onze klanten en bezoekers. Veel van deze vragen gingen over prijzen en de manier waarop we deze berekenen. Vandaar dat dit onderwerp hier ook prominent terug komt. U kunt ons altijd benaderen met uw eigen vragen over prijzen via onze contactpagina. Ook vraagt u hier een offerte voor een boomstamtafel op.

Wat zijn de prijzen van boomstamtafels?

Wanneer het gaat om een boomstamtafel op maat dan gelden er voor elk afzonderlijk project unieke prijzen. Elk project is namelijk ook uniek. Hoe is de prijs opgebouwd voor een unieke boomstamtafel of ander meubel? De prijs van een boomstamtafel is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Houtsoort
  • Afmetingen
  • Bladdikte
  • Design / Ontwerp
  • Afwerking
  • Constructiemethode

Vraag hier een offerte aan voor uw droomtafel of lees vele referenties van tevreden klanten op onze pagina maatwerk.

Wat zijn de prijzen van onderstellen?

Sinds kort hebben we een overzicht op onze website gezet met voorbeelden van diverse onderstellen. Deze onderstellen zijn mogelijk in hout, staal of RVS of een combinatie van deze drie. Over het algemeen beginnen prijzen van onderstellen bij ca. 550,- euro. RVS onderstellen beginnen bij ca. 1000,- euro. Ook is de prijs afhankelijk van eventuele nabewerkingen van het onderstel. Voorbeelden van afwerkingen voor stalen onderstellen zijn bijvoorbeeld poedercoating, spuiten in een RAL kleur of blank mat spuiten. Houten onderstellen kunnen worden geolied, gespoten of geverfd. RVS onderstellen kunnen worden gestraald of geborsteld. Deze nabewerkingen door laten we meestal doen door een gespecialiseerd bedrijf. De prijzen van deze afwerkingen beginnen bij 175,-.

Wat zijn de prijzen van levering en montage?

De prijzen van levering en montage worden bij elke order apart berekend, maar over het algemeen wordt een complete tafel voor 125,- thuis bezorgd en door ons op de plek gemonteerd.

Naast deze veel gestelde vragen over prijzen kunt op onze overzichtspagina antwoorden op meer veel gestelde vragen terug vinden. Natuurlijk kunt u ook direct een vraag stellen of een offerte opvragen. We staan u ook graag telefonisch te woord via nummer: 0614172069. Ook kunt u ons een email sturen: info@boomstamtafel.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep Connected
Stay up to date by subscribing to our newsletter.
× Hoe kan ik je helpen?