Bel ons: 0614172069 of mail ons: [email protected]

Veel gestelde vragen over levering

Veel gestelde vragen over levering: een overzicht. In de zeven jaar dat we bestaan hebben we reeds duizenden vragen gekregen van onze klanten en bezoekers. Veel van deze vragen gingen over levering. Vandaar dat dit onderwerp hier wordt besproken. U kunt ons altijd benaderen met uw eigen vragen over ons bedrijf via onze contactpagina.

Hoe werkt de levering?

We leveren door heel Nederland, België en Duitsland. We vragen een vergoeding voor de levering van uw unieke massieve en dus vaak zware design meubels. De leverdag en moment wordt in overleg uitgekozen.

Wat is de levertijd?

De levertijd is afhankelijk van een aantal factoren: de drukte op dat moment, de grootte van de bestelling en ook de eventuele wens tot leveren speelt een rol. Gemiddeld is de levertijd voor ophalen ca. 4 weken, en voor leveren ca. 4 tot 6 weken. In overleg kunnen we ook spoedbestellingen opnemen tegen speciale voorwaarden.

Wat zijn de leverkosten?

De leverkosten zijn afhankelijk van de grootte van de bestelling en van de afstand tot onze productielocatie. De leverkosten voor kleine bestellingen zijn meestal 49,- euro en voor grote bestellingen (eettafels) zijn de leverkosten tussen de 100,- en 200,- euro. Afhankelijk van de bestelling en lengte van de tafel. Voor uitzonderlijke grote of zware tafels kunnen de leverkosten ook oplopen boven de 200,- euro. Naast deze drie veel gestelde vragen over Exclusive Woods kunt op onze overzichtspagina antwoorden op meer veel gestelde vragen terug vinden. Natuurlijk kunt u ook direct een vraag stellen of een offerte opvragen. We staan u ook graag telefonisch te woord: 0614172069. Ook kunt u ons een email sturen: [email protected]

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.
Exclusive Woods - Unieke Tafels
  • Adresgegevens

   Kantoor
   Van Ostadestraat 2
   6165 XL Geleen

   Showroom / Werkplaats
   (op afspraak)

   Kampstraat 2C
   6163 HG Geleen
   Ma – Zat: 09.00h – 21.00h
   [email protected]
   Tel. +31 (0)614172069
  • Contact

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)