Veel gestelde vragen over onze werkwijze

Veel gestelde vragen over onze werkwijze: een overzicht. In de zeven jaar dat we bestaan hebben we reeds duizenden vragen gekregen van onze klanten en bezoekers. Veel van deze vragen gingen over onze werkwijze en hoe kopen bij ons werkt. Vandaar dat deze onderwerpen hier ook prominent terug komen. U kunt ons altijd benaderen met uw eigen vragen over ons bedrijf via onze contactpagina.

Werkwijze: Hoe werkt kopen bij Exclusive Woods?

Wij zijn natuur- en dierenliefhebbers en hebben hoogwaardig bosbeheer hoog in het vaandel staan. Wij verkopen dan ook geen hout uit bedreigde gebieden zoals Zuid-Amerika, Afrika of Aziƫ. U kunt dus met een gerust hart een originele boomstamtafel kopen bij boomstamtafel.nl. Al het door ons gebruikte hout is nooit illegaal gekapt.

  • U maakt een afspraak via onze contactpagina
  • In een persoonlijk gesprek bespreken we de opties en keuzes
  • U krijgt een passende offerte van ons
  • Bij akkoord wordt 30% bij opdracht gefactureerd
  • Uw tafel gaat in productie
  • Als uw tafel klaar is wordt u gebeld voor een leverafspraak
  • De tafel wordt geleverd en u betaalt het restant contant bij levering
  • U ontvangt de onderhoudsmiddelen die bij uw tafel horen bij levering

Werkwijze: Aanbetaling doen

Veel van onze producten zijn uniek en er bestaat maar 1 exemplaar. Als u een beslissing heeft genomen om tot koop over te gaan, zullen we u vragen om een aanbetaling te doen van 30%. De aanbetaling kan worden overgemaakt via een bankoverschrijving of kan contant worden betaald in onze showroom. U ontvangt altijd eerst een factuur.

Werkwijze: Start productie

Nadat we uw aanbetaling hebben ontvangen gaan we starten met de productie van uw tafel of andere meubels. Meestal krijgt u in de tussentijds foto’s of mails over de voortgang. Als de meubels klaar zijn doen we u een voorstel voor een leveringsdag.

Werkwijze: Levering

Bekijk voor informatie over levering de pagina levering.

Werkwijze: Betaling

Eerst betaalt u een aanbetaling van 30% tot 50% en het restant betaalt u contant bij levering.

Naast deze vijf veel gestelde vragen over de werkwijze van boomstamtafel.nl kunt op onze overzichtspagina antwoorden op meer veel gestelde vragen terug vinden. Natuurlijk kunt u ook direct een vraag stellen of een offerte opvragen. We staan u ook graag telefonisch te woord: 0614172069. Ook kunt u ons een email sturen: info@boomstamtafel.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep Connected
Stay up to date by subscribing to our newsletter.
× Hoe kan ik je helpen?