Wandplank op maat

Een wandplank op maat is de ideale manier om jouw huis een persoonlijke en unieke uitstraling te geven. Wandplanken kunnen bij ons in iedere houtsoort en in allerlei vormen en maten worden gemaakt. De veel gekozen wandplanken zijn suar hout, beukenhout en eikenhout. Je kunt bij ons je eigen stuk hout uitkiezen, de afmetingen doorgeven en wij behandelen de wandplank dan naar wens.
Een eikenhouten plank op maat is heel populair. Dit stuk hout kunnen we namelijk in 40 verschillende kleuren behandelen. Zo is er altijd wel iets wat in je interieur past. Verlijmd eikenhout bestaat uit meerdere stukken hout en is minder dik. Deze houtsoort kunnen we op de meest verschillende manieren bewerken en reageert voorspelbaar. Dat betekent dat een verlijmd eikenhouten plank op maat minder de neiging heeft om krom te trekken of te gaan scheuren.
Een wandplank op maat kan op veel verschillende manieren gestyled en gebruikt worden. Bijvoorbeeld als boekenplank in huis, voor opslag in de keuken, als kapstok zoals de foto rechts of als meubelplank. Laat je inspireren in ons Lookbook of kom zelf met een creatief idee! Onze adviseurs staan klaar om mee te denken en jouw wens waar te maken. Stuur een berichtje via whatsapp of bel even naar +31 619217938!
Eiken-kapstop-mooi

Meubelplank op maat

Een meubelplank op maat is een echte upgrade voor elk standaard kastje of tv-meubel! Ook meubelplanken kunnen wij in elke houtsoort en in allerlei vormen en maten maken. Zo maakt het ook je oude of simpele meubels weer als nieuw. Een goed voorbeeld is een eikenhouten blad op een Besta Meubel van de IKEA zoals de eerste foto. Met een door jou zelf uitgezochte eikenblad geeft dit weer een prachtige look aan de zitkamer. Om echt eenheid te creƫren in je huis wordt vaak de meubelplank besteld in combinatie met een mooie Boomstam salontafel of Boomstamtafel! Kijk voor inspiratie op onze producten pagina of onze instagram!
Eiken Meubelplank

Eiken Meubelplank

Suar-TV-meubel-Meubelplank

Suar Meubelplank

Beuken-Meubelplank

Beuken meubelplank

Hoe maken wij uw wandplank op maat?

 • 1.Afmetingen. Bepaal waarvoor jij een houten plank op maat wilt hebben. De afmetingen zijn hierbij erg belangrijk. Een gebruikelijke maat voor een tv-meubel is bijvoorbeeld 180 breed en 42 cm diep. Bij een meubelplank zullen wij er dan altijd voor zorgen dat de minimale diepte 42cm is, zodat er niks te zien is van de bovenkant van de kast.
 • 2. Kies je unieke stuk hout. Ieder stuk hout is uniek! Iedere boom groeit op een andere manier en daardoor is het patroon in het hout ook altijd anders. Bij ons kun je je eigen stuk hout komen uitkiezen. Houd je van bijzonder en eigenaardig, dan kun je gaan voor een organische vorm en rand of bijzondere patronen in het hout. Ga je liever voor een strak design, dan kies je voor een recht stuk hout met evenwichtige patronen. Na het stuk hout kun je ook de behandeling naar wens uitkiezen. In onze showroom zijn hiervoor verschillende kleurstalen. Wij denken graag met je mee!
 • 3. Behandeling en afwerking. Nu gaan we voor je aan de slag! Iedere houtsoort wordt door onze specialisten op maat gemaakt en behandeld wens. Tijdens dit proces houden we je graag op de hoogte en checken we altijd of je tevreden bent met het eindresultaat.
 • 4. Levering en montage. We komen persoonlijk leveren op locatie. We gaan pas weg zodra u tevreden bent. Onze gebruikelijke levertijd voor wandplanken is binnen 2 weken nadat de order compleet is.
Verda Living logo
Verda Living maakt jouw unieke boomstamtafel. Onze specialisten staan altijd klaar om jouw wensen te vervullen. Wil je langskomen of een vrijblijvende offerte opvragen neem dan contact op!
 • Telefoon
  +31 6 19217938
 • Mail
  Info@verdaliving.nl
 • Adres
  Hallenweg 11A 5615PP Eindhoven
 • Openingstijden
  Donderdag tm zondag 10:00-17:00
Boomstamtafel Eindhoven

Verda Living

Social media

× Hoe kan ik je helpen?