Skip to main content

Boomstamtafel op maat

Wij maken boomstam tafels op maat. Zo kunnen we in alle breedte en lengte maten een boomstam tafelblad maken. Wij maken alles naar wens dus we gaan het liefst samen met jou aan tafel zitten om de ideale eettafel op maat samen te stellen. Iedere houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. Wij nodigen je dan ook graag uit bij ons in de showroom, hier kunnen wij je tot in detail uitleggen wat voor mogelijkheden er zijn bij het laten maken van een boomstam tafel op maat.

Boomstamtafelblad op maat

Een tafel of boomstam tafelblad op maat gemaakt en geheel naar uw eigen wens. Bladen komen ruw en onbehandeld binnen en worden geschuurd en op maat gezaagd. Door onze eigen productie is het mogelijk om het ruwe product te bekijken in de werkplaats. Tijdens uw bezoek aan de werkplaats bekijken we samen het perfecte tafelblad voor jouw nieuwe unieke maatwerk boomstam tafel. 

Met een boomstamtafel op maat zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Een tafelblad kan gemaakt worden in diverse blad diktes, breedtes en lengte maten. De meeste tafels van Verda Living zijn uit 1 deel gemaakt waardoor uiteraard niet meer de breedte maat op maat gemaakt kan worden. In de werkplaats in Eindhoven zijn diverse opties te bekijken en krijgt u een goed beeld van de maatwerk mogelijkheden. Eenmaal de wensen bekend betreft het tafelblad, afwerking en onderstel kan de bestelling opgenomen worden. Onze tafels  op maat worden geheel op bestelling gemaakt in onze eigen werkplaats. De metalen tafel onderstellen worden op maat gemaakt in de laswerkplaats. 

× Hoe kan ik je helpen?