Skip to main content

Tafels en boomstamtafel bladen op maat

Wij maken boomstam tafels op maat. Alles naar wens dus we gaan het liefst samen met jou aan tafel zitten om de ideale boomstamtafel op maat samen te stellen. Iedere houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. Wij nodigen je dan ook graag uit bij ons in de showroom, hier kunnen wij tot in detail uitleggen wat voor mogelijkheden er zijn. Iedere tafel is weer anders van vorm, kleur en afwerking. Een boomstamblad op maat geeft de mogelijkheid om jouw eigen perfect samengestelde tafel te creëren. 

Boomstamtafel op maat
Boomstamtafel op maat

100% massief boomstamtafelblad op maat

Het is pas echt een boomstamtafelblad wanneer deze volledig van massief hout is ”vervaardigd”. Een boomstamblad op maat behoud altijd de natuurlijke vorm van de originele boom vorm. Ontdek zelf de diversiteit aan vormen en afmetingen in onze live voorraad suar boomstamtafelbladen. Ieder boomstamblad op maat heeft andere nerven, vormen en kleuren. Om er zeker van te zijn dat u een blad naar wens krijgt, kunt u zelf bij ons het ruwe boomstamblad uitkiezen. Samen kijken we naar het blad dat het meest geschikt is voor in uw woonkamer of zelfs wanneer gewenst in een vergaderruimte

Echte maatwerk boomstamtafels uit 1 stuk

Met een boomstamtafel op maat zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Een boomstam blad op maat wordt gemaakt in diverse tafelblad diktes, breedtes en lengte maten. De meest verkochte boomstam tafels zijn uit 1 deel. Hierdoor kan uiteraard niet de breedte maat op maat gemaakt worden. In de werkplaats in Eindhoven zijn diverse maatwerk opties te bekijken en krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden.

Kom langs en ervaar onze hoge kwaliteit afwerking

De afwerking van onze tafels is helaas niet weer te geven op foto’s. Om dit te ervaren bent u van harte welkom in onze showroom met aangrenzende werkplaats. Hier zijn tafels te zien in allerlei productie processen. Van ruw boomstamblad tot volwaardige boomstamtafel op maat. 

Boomstamtafel op maat
Boomstamtafel op maat

Maatwerk boomstamtafel projecten 


Eettafel boomstam op maat

Vragen over boomstam tafels op maat


Hoe zwaar is een boomstamtafel op maat ?

Een boomstamtafelblad op maat kan tussen de 100 en 200 kg wegen. Dit is afhankelijk van de dikte van het tafelblad, houtsoort en hoeveelheid vocht in het blad. Hoe dikker het blad hoe zwaarder en is de kans groter dat er meer vocht aanwezig is dan bij dunnere tafelbladen. Aangezien deze zware tafels niet zomaar geplaatst zijn, komen wij met 2 vakmannen de tafel op zijn plek zetten. Zij zorgen voor het monteren van het onderstel en zorgen dat de tafel op de juiste plek staat. 

Wordt het onderstel op maat gemaakt ?

Onze frames worden lokaal gemaakt in de metaal werkplaats. Zo zijn er diverse modellen mogelijk. Onderstellen worden gemaakt in verschillende koker formaten en afwerkingen. De meest voorkomende tafel frames zijn zwart stalen matrix poten. Een centrale poot in het midden van de tafel. Hierdoor is er veel ruimte om rond de tafel te zitten. 

Welke houtsoorten zijn mogelijk ? 

Bij het samenstellen van jouw unieke tafel zijn er veel keuzes in houtsoorten. In onze showroom zijn vaak zo’n 4 tal verschillende houtsoorten te vinden. Graag adviseren wij u in de showroom, welke houtsoort past bij welke toepassing. Bijvoorbeeld voor binnen en buiten gebruik. 

Kan ik een los boomstamblad op maat kopen ?

Doorgaans worden onze tafels volledig op maat aangeboden. Onze prijzen zijn dan inclusief afwerkingen, onderstel, bezorging en montage in huis. Het is ook mogelijk om een los boomstamblad op maat te laten maken. U kiest zelf het blad en de afwerking. Wanneer gewenst kunnen wij ook de bezorging van het blad verzorgen. 

× Hoe kan ik je helpen?