Skip to main content

Tafels en tafelbladen op maat

Wij maken boomstam tafels op maat. Alles naar wens dus we gaan het liefst samen met jou aan tafel zitten om de ideale tafel op maat samen te stellen. Iedere houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. Wij nodigen je dan ook graag uit bij ons in de showroom, hier kunnen wij tot in detail uitleggen wat voor mogelijkheden er zijn.

Boomstamtafel op maat
Boomstamtafel op maat

Boomstamtafelblad op maat

Een boomstam tafelblad op maat naar uw eigen wens. Bladen komen ruw en onbehandeld binnen en worden geschuurd en op maat gezaagd. Door onze eigen productie is het mogelijk om het ruwe product te bekijken in de werkplaats. Tijdens uw bezoek aan de werkplaats gaan we samen op zoek naar het perfecte boomstam blad op maat voor jouw nieuwe unieke maatwerk tafel. 

Boomstam blad op maat

Met een boomstamtafel op maat zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Een boomstam blad op maat wordt gemaakt in diverse tafelblad diktes, breedtes en lengte maten. De meest verkochte tafels bij Verda Living zijn uit 1 deel. Waardoor uiteraard niet meer de breedte maat op maat gemaakt kan worden. In de werkplaats in Eindhoven zijn diverse opties te bekijken en krijgt u een goed beeld van de maatwerk mogelijkheden. Eenmaal de wensen bekend betreft het tafelblad, afwerking en onderstel kan de bestelling opgenomen worden. 

Boomstamtafel op maat
Boomstamtafel op maat

Boomstamtafel laten maken

Onze tafels op maat worden geheel op bestelling gemaakt in onze eigen werkplaats. De metalen tafel onderstellen worden gemaakt in de laswerkplaats. Een boomstamtafel laten maken met veel keuze. Plan een afspraak in en kom langs in onze showroom. 

Boomstamtafel op maat
Eettafel boomstam op maat

Vragen over boomstam tafels op maat


Hoe zwaar is een boomstamtafel op maat ?

Een boomstamtafelblad op maat kan tussen de 100 en 200 kg wegen. Dit is afhankelijk van de dikte van het tafelblad, houtsoort en hoeveelheid vocht in het blad. Hoe dikker het blad hoe zwaarder en is de kans groter dat er meer vocht aanwezig is dan bij dunnere tafelbladen. Aangezien deze zware tafels niet zomaar geplaatst zijn, komen wij met 2 vakmannen de tafel op zijn plek zetten. Zij zorgen voor het monteren van het onderstel en zorgen dat de tafel op de juiste plek staat. 

Wordt het onderstel op maat gemaakt ?

Onze frames worden lokaal gemaakt in de metaal werkplaats. Zo zijn er diverse modellen mogelijk. Onderstellen worden gemaakt in verschillende koker formaten en afwerkingen. De meest voorkomende tafel frames zijn zwart stalen matrix poten. Een centrale poot in het midden van de tafel. Hierdoor is er veel ruimte om rond de tafel te zitten. 

Welke houtsoorten zijn mogelijk ? 

Bij het samenstellen van jouw unieke tafel zijn er veel keuzes in houtsoorten. In onze showroom zijn vaak zo’n 4 tal verschillende houtsoorten te vinden. Graag adviseren wij u in de showroom, welke houtsoort past bij welke toepassing. Bijvoorbeeld voor binnen en buiten gebruik. 

Kan ik een los boomstamblad op maat kopen ?

Doorgaans worden onze tafels volledig op maat aangeboden. Onze prijzen zijn dan inclusief afwerkingen, onderstel, bezorging en montage in huis. Het is ook mogelijk om een los boomstamblad op maat te laten maken. U kiest zelf het blad en de afwerking. Wanneer gewenst kunnen wij ook de bezorging van het blad verzorgen. 

× Hoe kan ik je helpen?