Skip to main content

Tv meubels massief hout

Maak van een eenvoudig modern tv meubel een uniek audio meubel. Onze massieve houten bladen worden naar wens op maat gemaakt. Deze rustieke houten delen zijn een echte toevoeging aan uw interieur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een maatwerk tv oplossing neem dan even contact met ons op. 

tv meubel
tv meubel

Tv meubel met massief hout en wit

Een massief houten blad combineren met het contrast van een wit tv meubel. Door het zorgvuldig schuren van de randen van het blad blijven de natuurlijke randen en structuur van het hout behouden. Deze tv meubel planken kunnen in diverse kleuren behandeld worden. Ieder blad is uniek. Het is mogelijk om zelf uw hout te komen uitzoeken waar wij een prachtig tv meubel blad van maken. 

Tijdloos en duurzaam audio meubel

Door de neutrale en natuurlijke kleuren en materialen is het een tijdloos tv meubelstuk. Het massieve houten blad blijft zijn charme behouden en wanneer nodig is deze te onderhouden met een onderhouds-olie. Wanneer uw voorkeur gaat naar een onderhoudsvrij meubel. Kan het blad gelakt worden met een 2k coating. Uiteraard combineren wij vaak een tv meubel met de productie van een boomstamtafel. Door deze combinatie zullen er nooit grote kleur verschillen optreden tussen de meubelen. 

tv meubel

Diverse maatwerk toepassingen met massief hout

Een massief houten tv-meubel is niet alleen een praktische oplossing om je tv en multimedia-apparatuur te huisvesten, maar het voegt ook warmte, stijl en duurzaamheid toe aan je woonruimte. Het voordeel van een maatwerk oplossing is de vaak langere massieve bladen die toegepast worden. Bij de meer reguliere tv meubels stoppen de lengtes vaak al bij 2 meter. Bij ons is het zelfs mogelijk om tv meubels te creëren van 5 meter. Een volledig tv meubel over de gehele lengte of breedte van uw woonkamer. Vrijwel alles is mogelijk. Ook denken wij graag mee over eventuele stroom punten en vormgeving van metalen elementen. 

× Hoe kan ik je helpen?