Skip to main content

Boomstam eettafel

Met een boomstam eettafel kunt u een stukje natuur toevoegen aan uw eetkamer. De robuuste uitstraling en unieke textuur van een boomstam eettafel geven uw ruimte karakter en extra sfeer. Of u nu een moderne, rustieke of klassieke inrichting heeft, een boomstam eetkamertafel voegt altijd iets extra’s toe in vergelijking met standaard eettafels.

Boomstam eetkamertafel
Robuuste eettafel boomstam

Boomstam eetkamertafel

De natuurlijke uitstraling van een boomstam eettafel is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Het duurzame hout en de stevige constructie van de metalen onderstellen zorgen voor een langdurige investering die generaties lang meegaat. Door de bijzondere  vorm en houtnerf is elke boomstam eetkamertafel een kunstwerk op zich.

Eettafel boomstamblad voordelen

Een boomstam eettafel blad biedt diverse voordelen. De duurzaamheid en stevigheid van massief hout maken het een praktische keuze voor dagelijks gebruik in de eetkamer. De natuurlijke en robuuste uitstraling van een boomstam eettafel creëren een uitnodigende sfeer die gasten verwelkomt en comfort biedt tijdens maaltijden.

Eettafels met boomstambladen
Eettafel boomstam tafel hout

Eettafel boomstam samenstellen

Met een boomstam eettafel maak je het mogelijk om de ruimte op verschillende manieren te gebruiken, De ruime en robuuste tafelbladen bieden voldoende ruimte, waardoor het een centraal element wordt in de eetkamer. Een boomstam eettafel vormt het middelpunt van gezelligheid en samenzijn.

Deze boomstamtafels zijn te laten maken in diverse afmetingen en eettafel blad afwerkingen. Om een goede indruk te krijgen van de vele mogelijkheden bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom en werkplaats. 

Meer over boomstam eettafels

Wij maken eettafels van ruwe boomstam delen. Deze stamdelen worden door ons zorgvuldig geselecteerd. Alleen de beste kwaliteit hout is geschikt voor het maken van boomstam eettafels. Wanneer u bij ons een eettafel boomstam koopt bent u gegarandeerd van een hoogwaardige afwerking. Tafelbladen worden uiterst nauwkeurig geschuurd en verwerkt met diverse coating systemen. Van matte lak afwerkingen tot kleur oliën. Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden van een boomstamtafel bent u van harte welkom in onze showroom en werkplaats. 

Meest populaire houtsoorten voor boomstam eettafels

× Hoe kan ik je helpen?