Skip to main content

Grote boomstamtafel XXL

Grote XXL boomstamtafels zijn een indrukwekkende tafels. Deze grote tafels zijn gemaakt van de stam van een enkele boom. Hierdoor maken deze eettafels zeker een statement in elke ruimte. Wij kunnen boomstamtafels maken tot wel 6 meter! Een van de grote voordelen van deze Xxl boomstamtafel is hun bizarre omvang. Ze zijn perfect voor grote kamers of ruimtes waar je met je meubels een opvallende indruk wilt maken. Omdat ze gemaakt zijn uit een stuk, hebben ze ook een uitstraling die niet kan worden gereproduceerd met machinale bewerking.

XXL-Eiken-boomstamtafel-5-meter
XXL-Boomstamtafel-5-meter

Xxl tafels zijn echte eye-catchers

XXL boomstamtafels zijn ook ongelooflijk duurzaam en gaan lang mee. Omdat ze uit één stuk hout zijn gemaakt, hebben ze geen zwakke plekken of verbindingen die na verloop van tijd kunnen slijten. Dit betekent dat met de juiste zorg en onderhoud uw tafel generaties lang mee kan gaan. De grootte en de vorm van de tafel zijn volledig aan te passen aan uw specifieke behoeften. Dus of je nu een enorme eettafel of een vergadertafel voor het kantoor nodig hebt. Alles is mogelijk! Ook de behandeling en afwerking van de tafel kunnen we naar wens doen. Elke tafel is met de hand gemaakt met zorg en aandacht voor detail. Ook zorgen wij ervoor dat deze grote tafels geleverd en gemonteerd worden op de juiste locatie door onze vakmensen. Wij hebben al een aantal mooie exemplaren bij onze klanten thuis staan dus laat je vooral inspireren op onze andere pagina’s zoals suar boomstamtafels.

Boomstamtafel 3 meter lang ( 300 cm )

3 meter lange tafels zijn een unieke en indrukwekkende lengte maat. Deze eettafelbladen gemaakt van een enkele boomstam die zorgvuldig geselecteerd en bewerkt zijn. Een van de geweldige dingen van een 3 meter boomstamtafel is hun omvang. Met een lengte van 3 meter zijn deze tafels perfect voor jouw ruime woonkamer. Ze kunnen comfortabel plaats bieden aan wel 8 tot 10 personen, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor grote gezinnen of gezellige diners met vrienden.

XXL-boomstamtafel-4,5-meter
XXL Eiken coomstamtafel 3 meter

Boomstamtafel voor 8 personen

Bij Verda Living besteden we veel aandacht aan het selecteren van de perfecte boomstambladen voor onze 3 meter boomstamtafels. We selecteren lange en sterke boomstammen met hun unieke vormen en texturen. Omdat onze tafelbladen uit één stuk zijn gemaakt, hebben ze geen zwakke plekken of verbindingen die na verloop van tijd kunnen slijten. Met de juiste zorg en onderhoud kan uw tafel van 3 meter decennia lang mee gaan. Wij kunnen de afwerking en stijl van uw tafel aanpassen aan uw specifieke wensen en voorkeuren. Of je nu een strakke, moderne look kiest of een meer rustieke en natuurlijke uitstraling, wij kunnen het realiseren. Zo kijken we samen naar jouw wensen en kunnen wij adviseren bij het maken van de keuzes over jouw tafel. 

De zoektocht naar een grote boomstamtafel

Als je op zoek bent naar een uniek en prachtig meubelstuk dat zeker indruk zal maken ben je hier bij het goede adres! Elke tafel is met de hand gemaakt met zorg en aandacht voor detail. We zijn ervan overtuigd dat je zult genieten met de hele familie of al je collega’s aan onze grote boomstamtafels! Bij ons is de zorg voor het selecteren van de perfecte bomen erg hoog. Daarbij zoeken we bomen die groot zijn en geen grote gebreken vertonen, maar toch genoeg karakter hebben. Zodra we de juiste boom hebben geselecteerd, gebruiken we gespecialiseerd gereedschap om het blad zorgvuldig af te werken. × Hoe kan ik je helpen?