XXL boomstamtafels – 3 meter (300cm+)

XXL boomstamtafels (300cm +)

XXL boomstamtafels zijn een indrukwekkend en prachtig type meubilair dat een vleugje grandeur kan toevoegen aan elke kamer. Gemaakt van de stam van een enkele boom, maken de tafels zeker een statement in elke ruimte. Wij kunnen boomstamtafels leveren tot aan wel zes meter!
Een van de grote voordelen van XXL boomstamtafels is hun bizzare omvang. Ze zijn perfect voor grote kamers of ruimtes waar je met je meubels een opvallend statement wilt maken. Omdat ze gemaakt zijn van een enkele boomstam, hebben ze ook een unieke uitstraling die niet kan worden gereproduceerd met gefabriceerde materialen.
Bij ons is de zorg voor het selecteren van de perfecte bomen voor onze XXL-stamtafels erg hoog. Daarbij zoeken we bomen die groot zijn en geen grote gebreken vertonen, maar toch genoeg karakter hebben. Zodra we de juiste boom hebben geselecteerd, gebruiken we gespecialiseerd gereedschap zorgvuldig af te werken. Bij een XXL boomstamtafel kijken we ook altijd naar manieren om de tafel extra stevig te maken. Hiermee ondersteunen we de tafel om kromtrekken en scheuren te voorkomen.
XXL-Eiken-boomstamtafel-5-meter
XXL-Boomstamtafel-5-meter

Echte eye-catchers

XXL boomstamtafels zijn ook ongelooflijk duurzaam en gaan lang mee. Omdat ze uit één stuk hout zijn gemaakt, hebben ze geen zwakke plekken of verbindingen die na verloop van tijd kunnen slijten. Dit betekent dat met de juiste zorg en onderhoud uw XXL boomstamtafel generaties lang mee kan gaan.
De grootte en de vorm van de tafel zijn volledig aan te passen aan uw specifieke behoeften. Dus of je nu een enorme eettafel of een vergadertafel voor het kantoor nodig hebt. Alles is mogelijk! Ook de behandeling en afwerking van de tafel kunnen we naar wens doen.
Elke tafel is met de hand gemaakt met zorg en aandacht voor detail. Ook zorgen wij ervoor dat de XXL boomstamtafel geleverd en gemonteerd wordt op de juiste locatie door onze vakmensen. We hebben al een aantal mooie exemplaren bij onze klanten thuis staan dus laat je vooral inspireren op onze andere paginas zoals suar boomstamtafels, eiken boomstamtafel of onze instagram.

Boomstamtafel 3 meter – 8 personen

Boomstamtafels van 3 meter zijn een uniek en indrukwekkend type meubilair dat een vleugje natuurlijke schoonheid en karakter kan toevoegen aan elke ruimte. Gemaakt van een enkele boomstam die zorgvuldig geselecteerd en bewerkt is, zijn deze tafels niet alleen functioneel maar ook prachtige kunstwerken.
Een van de geweldige dingen van 3 meter boomstamtafels is hun omvang. Met een lengte van 3 meter zijn deze tafels perfect voor grote jouw ruime woonkamer. Ze kunnen comfortabel plaats bieden aan wel 8 tot 10 personen, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor grote gezinnen of gezellige diners met vrienden.
Bij Verda Living besteden we veel aandacht aan het selecteren van de perfecte bomen voor onze 3 meter boomstamtafels. We selecteren lange en sterke boomstammen met hun unieke vormen en texturen. De populairste houtsoorten zijn op dit moment eiken en suar. Omdat onze boomstamtafels uit één stuk hout zijn gemaakt, hebben ze geen zwakke plekken of verbindingen die na verloop van tijd kunnen slijten. Met de juiste zorg en onderhoud kan uw boomstamtafel van 3 meter decennia mee gaan.
XXL-boomstamtafel-4,5-meter
XXL Eiken coomstamtafel 3 meter
Wij kunnen de afwerking en stijl van uw tafel aanpassen aan uw specifieke wensen en voorkeuren. Of je nu een strakke, moderne look kiest of een meer rustieke en natuurlijke uitstraling, wij kunnen het realiseren. Zo kijken we samen naar jouw wensen en kunnen wij adviseren bij het maken van de keuzes over jouw boomstamtafel!
Als je op zoek bent naar een uniek en prachtig meubelstuk dat zeker indruk zal maken ben je hier bij het goede adres! Elke tafel is met de hand gemaakt met zorg en aandacht voor detail. We zijn ervan overtuigd dat je zult genieten met de hele familie of al je collega’s aan onze grote boomstamtafels!
XXL-Boomstamtafel-3,5-meter
Boomstamtafel-eiken-300cm
Suar boomstamtafel recht
Verda Living logo
Verda Living maakt jouw unieke boomstamtafel. Onze specialisten staan altijd klaar om jouw wensen te vervullen. Wil je langskomen of een vrijblijvende offerte opvragen neem dan contact op!
Boomstamtafel Eindhoven

Verda Living

Social media

× Hoe kan ik je helpen?