Skip to main content

Contact gegevens

Wil je graag advies over een van onze producten is het vaak het handigst om even contact op te nemen. Dit kan per mail, per telefoon of gewoon even langs komen in de showroom!
Onze producten zijn tastbaar en alles is maatwerk specifiek op jouw behoeften. We adviseren dan ook om gewoon langs te komen in de showroom. Dan kan je ook echt je eigen stuk hout kiezen. Hieronder is te vinden hoe je bij ons komt!

Bezoek onze locatie

Welkom bij Verda Living, De specialist in boomstamtafels

Boomstamtafel.nl is een onderdeel van het bedrijf Verda Living. Verda living is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken tafels. Wat wij doen is echt maatwerk, wij gaan samen met jou zitten om samen de perfecte tafel samen te stellen. Bij ons is klantvriendelijkheid en echte aandacht voor de details van de tafel het belangrijkst! Verda Living is ontstaan eind 2020 en we hebben in de afgelopen jaren een mooi team weten samen te stellen van jonge enthousiaste gasten! We hebben ook zo veel kennis en ervaring opgedaan dat ik wel durf te stellen dat wij de koploper zijn in de kwaliteit en afwerking van de tafels. 

× Hoe kan ik je helpen?