Skip to main content

VERDA LIVING

Wil je graag advies over onze boomstamtafels? Neem dan even contact op. Dit kan per mail telefoon of gezellig even langs komen in de showroom! Onze producten zijn tastbaar en alles is maatwerk specifiek naar jouw wens. We adviseren dan ook altijd om langs te komen in de showroom. Dan kan je ook echt je eigen stuk hout kiezen. 

80+ Google reviews

Wij gaan voor kwaliteit en zorgen voor een product dat generaties lang mee gaat. Een meubelstuk waar je trots op bent en graag over vertelt aan familie en vrienden. Wij verwerken materialen die extra zorg en aandacht nodig hebben. Hout blijft nu eenmaal een natuur product dat bij verkeerde bewerking extreem kan gaan werken. Wij doen er alles aan om deze werking tegen te gaan. Hoe wij dit doen? Wij voorzien Europese hardhout soorten van speciale stalen profielen onder in het blad. Onze tropische suar tafelbladen zijn voorzien van een stalen pin in het tafelblad.  

Bezoek onze werkplaats met showroom in Eindhoven

In onze werkplaats zijn diverse ruwe hout producten te vinden, maar ook tafels die klaar voor levering zijn. Hier krijgt u een kijkje in ons productie proces. U ziet hoe tafelbladen vlak gefreesd worden en vervolgens geschuurd worden om door te gaan naar onze lak en olie ruimte. Het is mogelijk om in de werkplaats uw eigen stuk hout uit te zoeken waar vervolgens uw gewenste meubel van gemaakt wordt. 

Contact pagina Verda Living

Deze website is een onderdeel van Verda Living. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van tafels. Wat wij doen is echt maatwerk. Wij gaan samen op zoek naar de perfecte tafel. Bij ons is service en aandacht voor de detail het belangrijkst! Verda Living is ontstaan in 2020. Wij hebben in de afgelopen jaren een mooi team weten samen te stellen van jonge enthousiaste mensen. 

Bezoek onze locatie voor persoonlijk en deskundig advies


× Hoe kan ik je helpen?