Suar Boomstamtafel

Suar Boomstamtafel

Suarhout is een populaire keuze voor boomstamtafels vanwege de prachtige en unieke nerfpatronen. Daarnaast is een kenmerk lichte spintrand en donkere kern. We hebben altijd diverse Suar boomstambladen op voorraad. Samen met jouw gaan we op zoek naar het perfecte boomstamblad wat bij jouw past.
Suarhout is een hardhoutsoort die oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië komt. Het is een snelgroeiende boom, waardoor het een duurzamere keuze is dan andere soorten hardhout zoals teak of mahonie. Suarhout is ook van nature bestand tegen bederf en insectenplagen. Hierdoor het een ideale keuze is voor meubels die tegen een stootje moeten kunnen.
Onze suar boomstamtafels worden met de hand gemaakt door ervaren vakmensen. Wij selecteren met grote zorg de perfecte stukken hout voor elke tafel. De natuurlijke onregelmatigheden en imperfecties in het hout kunnen zorgvuldig worden bewaard. Het is ook mogelijk deze op te laten vullen met houtpasta voor een gladde afwerking.
Suar-boomstamtafel-vergaderruimte
Boomstamtafel-rond-Suar

Verschillende boomstamtafels

Suar boomstamtafels zijn er in verschillende maten en vormen om aan jouw specifieke wensen en voorkeuren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een ronde tafel, een ovale tafel of een rechthoekige tafel. Wij maken jouw tafel op maat die perfect bij elke ruimte en vooral jouw stijl past.
Naast hun schoonheid en duurzaamheid zijn suar boomstamtafels ook ongelooflijk functioneel. Omdat ze gemaakt zijn uit één stuk hout. Hierdoor zijn ze ongelooflijk stevig en kunnen ze tegen een stootje. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een goede keuze zijn voor gezinnen met jonge kinderen of huisdieren.
Als je op zoek bent naar een prachtig en uniek meubelstuk dat ook tegen een stootje kan, overweeg dan een Suar boomstamtafel van Verda Living. We hebben al veel mooie boomstamtafels mogen leveren aan tevreden klanten. Voor inspiratie kun je dan ook een kijkje nemen bij onze andere producten zoals: Eiken Boomstamtafel en Boomstam salontafels
XXL-Boomstamtafel-3,5-meter
Suar-Boomstamtafel-rechtop
Boomstamtafel-en-Suar-Bankje
Verda Living logo
Verda Living maakt jouw unieke boomstamtafel. Onze specialisten staan altijd klaar om jouw wensen te vervullen. Wil je langskomen of een vrijblijvende offerte opvragen neem dan contact op!
Boomstamtafel Eindhoven

Verda Living

Social media

× Hoe kan ik je helpen?