Skip to main content

Meubels op maat of direct uit voorraad


Boomstam meubels op maat

Boomstam meubelen met de originele boomstam randen. Een meubel dat speciaal naar uw wensen is gemaakt. Door de combinatie van boomstamtafels en maatwerk meubels is het mogelijk om uw interieur een volledige nieuwe stijl te geven. Materialen zoals; staal, hout en natuurlijke kleuren geven warmte in uw woning. 

boomstam tv meubel

Maatwerk meubel samenstellen

 • 1.

  Bepaal de juiste materialen

 • 2.

  Bepaal de afmetingen van het meubelstuk

 • 3.

  Kom langs in de werkplaats

 • 4.

  Laat je adviseren door een vakman

 • 5.

  Onze vakmannen gaan aan de slag

Ontdek de vele toepassingen met massief hout


Massief hout kent vele toepassingen. Van meubelplank delen tot volledige massieve tv meubels. Ieder massief houten meubel wordt met de meest grote zorg geproduceerd in onze werkplaats. Met onze voorraad losse planken vind u altijd iets dat past bij uw voorkeur. Wij geven graag advies over de vele toepassingen van onze massieve planken en waar u extra rekening mee dient te houden. Hout blijft altijd een werkzaam natuur product waarmee rekening gehouden dient te worden op bepaalde plekken in huis. 


Boomstam meubel van ontwerp tot productie


Het kiezen van het juiste boomstam meubel voor uw woonruimte kan een uitdagende taak zijn. Er zijn verschillende factoren waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat het meubelstuk perfect past bij je interieurstijl en functionele wensen. Ten eerste moet je de grootte en de indeling van de ruimte in kaart brengen. Meet de beschikbare ruimte nauwkeurig op en zorg ervoor dat het boomstam meubel niet te groot of te klein is. Overweeg ook de functie van het meubelstuk. Heb je behoefte aan extra opbergruimte? Wil je een eyecatcher in je ruimte? Denk na over de praktische aspecten van het meubelstuk en hoe het zal passen in jouw woning. Verder is het belangrijk om de stijl van je interieur te bepalen. Kies een boomstam meubel dat past bij de andere meubels en de sfeer van de ruimte.

× Hoe kan ik je helpen?