Eiken Hout

Eiken Boomstamtafel

Eiken hout

Eikenhout is een van de populairste en meest gebruikte houtsoorten ter wereld. Het staat bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Eikenbomen komen overal ter wereld voor en hun hout wordt al eeuwenlang gebruikt voor het maken van meubels, zo ook onze eiken boomstamtafels.
Eiken heeft vele redenen waarom hij zo populair is een van de redenen is de natuurlijke weerstand tegen rotting en insectenschade. Hierdoor maakt het een ideale keuze voor buitenmeubilair maar ook voor binnenmeubilair dat jarenlang gebruikt zal worden.
Een andere reden waarom eiken zo populair is, zijn de prachtige nerfpatronen. De natuurlijke nerf van eikenhout is kenmerkend en uniek, met een scala aan kleuren van lichtbruin tot donkerbruin. Dit maakt het een uitstekende keuze voor onze boomstamtafels omdat het karakter en warmte toevoegt aan elke ruimte. Hou je meer van roodtinten in het hout kijk dan even op onze pagina Suar boomstamtafels.
Eiken Boomstamtafel Eindhoven
Eikenhout is ook zeer veelzijdig. Het kan worden gebruikt in een verscheidenheid van stijlen, van traditioneel tot modern. Wij kunnen jouw tafel olien in maarliefst 40 verschillende keuren of lakken in 25 verschillende kleurtinten. Zo matcht de eiken boomstamtafel altijd bij jouw interieur.
Bij Verda Living werken we graag met eikenhout om meubels op maat te maken. Wij waarderen de natuurlijke schoonheid van het hout en de manier waarop het karakter en warmte toevoegt aan elk stuk. We weten dat eikenhout sterkte, duurzaamheid en natuurlijke schoonheid biedt waar onze klanten van zullen houden.

Eiken Boomstamtafel

Als het om meubels gaat, is er niets zo tijdloos en klassiek als eikenhout. Eikenhout is al eeuwenlang een populaire keuze, en met reden. Het is duurzaam, sterk en heeft een prachtige natuurlijke nerf die karakter en charme toevoegt aan elk meubelstuk. Om echt eenheid in huis te creƫren wordt er vaak een combinatie gemaakt van een eiken boomstamtafel en een boomstam salontafel.
Een van de dingen die onze eiken boomstamtafels onderscheiden is het gebruik van hele stamdelen. Dit betekent dat we in plaats van afgezaagde houten planken, de hele stam van een eikenboom gebruiken om een unieke tafel te maken. Hierdoor hebben onze tafels een unieke en rustieke uitstraling die moeilijk na te maken is met andere houtsoorten. Zo weet je ook zeker dat je een uniek stuk in handen hebt!
Eiken Boomstamtafel Eindhoven
We selecteren met grote zorg de perfecte eiken stammen voor onze tafels. Wij zoeken stammen die recht zijn en geen grote gebreken vertonen, maar toch genoeg karakter hebben om ze interessant en visueel aantrekkelijk te maken. Zodra we de juiste stam hebben geselecteerd, gebruiken we gespecialiseerd gereedschap om deze zorgvuldig te zagen en te vormen tot een tafel die zowel functioneel als mooi is.
Omdat elke eiken boomstam uniek is, zijn geen twee eiken boomstamtafels precies hetzelfde. Dit betekent dat wanneer je een van onze op maat gemaakte tafels koopt, je een meubelstuk krijgt dat echt uniek is. We kunnen de grootte en de vorm van de tafel aanpassen aan uw specifieke behoeften. Een eiken boomstamtafelk kunnen we maken tot wel 6 meter uit 1 stuk!
Dus als u in de markt bent voor een nieuwe tafel, overweeg dan een eikenhouten boomstamtafel van ons bedrijf. Met zijn natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en unieke karakter zal hij zeker jarenlang het middelpunt van uw huis zijn.
Boomstamtafel-met-boomstam-salontafel
Boomstamtafel-3-meter
Verda Living logo
Verda Living maakt jouw unieke boomstamtafel. Onze specialisten staan altijd klaar om jouw wensen te vervullen. Wil je langskomen of een vrijblijvende offerte opvragen neem dan contact op!
Boomstamtafel Eindhoven

Verda Living

Social media

× Hoe kan ik je helpen?