Skip to main content

Houten boomstamtafel

Wij bieden verschillende soorten houten boomstam tafels aan. Zo kunt u niet alleen kiezen uit verschillende houtsoorten, maar ook uit verschillende maten en onderstellen voor uw houten boomtafel. Of u nu op zoek bent naar een natuurlijke eettafel, vergadertafel,  of salontafel, wij maken deze naar uw wens. U kunt uw wensen bespreken op het gebied van noesten, scheuren, structuur en randen. Dit alles bepaalt de uiteindelijke uitstraling van de houten boomstamtafel. 

Houten boomstamtafels kopen

Wanneer u op zoek bent naar een houten tafel, wilt u natuurlijk een tafel van goede kwaliteit. Samen met u selecteren wij het boomstamblad waar uw tafel van wordt gemaakt en kiezen hierbij alleen de beste en mooiste stammen voor de productie van uw houten tafel. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een tafel krijgt van de beste kwaliteit, afwerking en uiteindelijke gebruik van de tafel. Kom langs in onze showroom voor het kopen van een houten boomstam tafel.  

Houten boomstam tafelblad

Een unieke, eerlijke en vooral exclusieve houten boomstam tafel laten maken. Door goed te luisteren naar uw wensen, maken wij een eettafel die voldoet aan uw criteria. U kunt zelf uw vorm, afmeting en afwerking bepalen. Bij ons kunt u terecht voor een houten boomstam tafelblad voornamelijk uit 1 stuk. Met deze massief houten boomstam tafel krijgt uw interieur een natuurlijke en robuuste look. Wij maken en ontwerpen tafels samen met onze opdrachtgevers zodat er een passend stukje maatwerk ontstaat. Bij ons is iedere tafel uniek. Indien gewenst, zal de mooie organische vorm altijd goed zichtbaar zijn bij uw tafel.

Boomstamtafel houten onderstel

Een rustieke boomstamtafel met een houten onderstel. Om een volledige houten boomstamtafel te creëren is het mogelijk om een houten tafel onderstel te laten maken. Een perfecte match met een dik vol massief tafelblad. Een massief houten boomstam tafel geeft een natuurlijke en warme sfeer aan uw interieur.  

Meer volledig massief houten tafels 


Massief hardhouten houten tafel vragen


Wat is de charme van een houten boomstamtafel?

Houten boomstamtafels zijn volledig van hout gemaakt. Deze eettafels brengen meer warmte in het interieur dan boomstamtafels met stalen zwarte poten. Het onderstel van een houten tafel wordt gemaakt van hetzelfde hout als het tafelblad. Meestal zelfs van het hetzelfde boomstamblad. Iedere houten tafel is uniek en geheel afhankelijk van het houten blad wordt de vorm van de tafel bepaald. 

In welke interieurstijl past een houten eettafel?

Een volledig houten boomstamtafel past in iedere woonstijl. Zo kan deze tafel zelfs in een modern interieur passen. Door een contrast aan materialen van warm en modern. De meeste tafels worden geleverd aan authentieke boerderijwoningen. Woonkamers met een landelijke sfeer waar een houten tafel perfect past. 

Wat is de dikte van het houten tafelblad?

Houten boomstam tafels hebben vaak een vrij fors tafelblad. Zeker onze tropische hardhout soorten hebben vaak bladdiktes van 8 cm of dikker. Naast deze robuuste houten tafelbladen bestaan er ook bladen met een dikte van 4 cm. 

Is een houten onderstel zwakker dan van metaal?

Tafelbladen met houten tafelpoten kunnen onstabieler zijn dan poten van staal. Bij ons is dat zeker niet het geval. Onze houten onderstellen worden gemaakt van volledig massieve houten klossen. Deze tafelpoten doen niet onder van de standaard stalen x poten. 

× Hoe kan ik je helpen?