Skip to main content

Massieve houten boomstamtafels

Wij bieden verschillende soorten houten boomstam tafels aan. Zo kunt u niet alleen kiezen uit verschillende houtsoorten, maar ook uit verschillende maten en onderstellen voor uw houten boomtafel. Of u nu op zoek bent naar een natuurlijke eettafel, vergadertafel,  of salontafel, wij maken deze naar uw vraag. U kunt met ons uw wensen bespreken op het gebied van noesten, scheuren, structuur en randen. 

Het kopen van een houten boomstamtafel

Wanneer u op zoek bent naar een houten tafel, wilt u natuurlijk een tafel van goede kwaliteit. Samen met u selecteren wij de boomstam waar uw tafel van wordt gemaakt en kiezen hierbij alleen de beste en mooiste stammen voor de productie van uw houten tafel. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een tafel krijgt van de beste kwaliteit.

Houten boomstam blad

Een unieke, eerlijke en exclusieve houten boomstamtafel kopen. Door aandachtig te luisteren naar uw wensen, maken wij voor u een eettafel die voldoet aan uw criteria. U kunt zelf aangeven wat uw gewenste vorm, afmeting en afwerking is. Bij ons kunt u terecht voor de mooiste houten boomtafels. Met deze tafel krijgt uw interieur een meer natuurlijke en robuuste look. Wij ontwerpen tafels samen met onze opdrachtgevers zodat er een passend stukje maatwerk ontstaat en het resultaat geheel naar wens is van onze klant. Bij ons is iedere tafel uniek. Indien gewenst, zal de mooie organische vorm altijd goed zichtbaar zijn bij uw tafel.


× Hoe kan ik je helpen?