Skip to main content

Boomstam vergadertafel

Wanneer u kiest voor een vergadertafel, moet u rekening houden met een aantal punten. Een vergadertafel zal intensief gebruikt worden en u wilt er nog jarenlang van kunnen genieten. Denk goed na over de beschikbare ruimte, het aantal personen aan tafel en de gewenste hoogte en vorm van de tafel. Wij zullen uw wensen samen bespreken en voor u de gewenste vergadertafel produceren. Een boomstamtafel als vergadertafel geeft uw bedrijf de professionele uitstraling waar u naar op zoek bent.

Vergadertafel kopen

Een vergadertafel kopen zorgt ervoor dat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft. Doordat u aan de tafel klanten ontvangt en belangrijke afspraken heeft, is uw vergadertafel hét visitekaartje van uw bedrijf. Wij maken voor u tafel die voldoet aan uw behoeften en wensen. Indien gewenst kunnen we ook uw bedrijfsnaam of logo in het blad frezen. Tevens kunnen we uw bedrijfsnaam of logo daarna vullen met epoxyhars.   

De perfecte tafel voor uw kantoorruimte

Voor de ideale kantoorruimte wilt u natuurlijk de ideale vergadertafel kopen die bijdraagt aan de uitstraling van uw bedrijf. Samen met u bespreken wij de gewenste afmetingen, vorm, de houtsoort, de tafelpoten en de afwerking. Er wordt een tafel geleverd die volledig aan uw wensen voldoet. 

Vergadertafel op maat


Boomstam vergader tafel met spinpoot
Sfeervolle vergader setting
Vergader tafel met bankjes
× Hoe kan ik je helpen?