Boomstamtafel ovaal

Boomstamtafel ovaal

Ovale Boomstamtafel

Ovale boomstamtafels zijn een prachtig en uniek type meubilair dat de natuurlijke schoonheid van hout combineert met de elegante vorm. Deze tafels zijn gemaakt van een enkele boomstam en zijn zorgvuldig behandeld om de natuurlijke patronen en texturen van het hout te benadrukken.
Een van de mooie kanten van ovale boomstamtafels is hun veelzijdigheid. In tegenstelling tot ronde boomstamtafels, zijn ovale tafels iets langer en passen er daardoor nog meer mensen aan tafel. Door de ronde randen is het ook makkelijk om een stoel extra aan te schuiven en kijk je elkaar gemakkelijker aan in een groep. Extra gezelligheid dus! Of u nu gaat voor een moderne minimalistische look of een gezellige rustieke sfeer, een ovale boomstamtafel past in elke interieurstijl en kan karakter en warmte toevoegen aan elke ruimte.
Boomstam-salontafel-eik
oomstamtafel-salontafel-ovaal
Boomstamtafel-ovaal-boomstam-salontafel
Bij Verda Living besteden we veel zorg aan het selecteren van de perfecte bomen voor onze ovale boomstamtafels. We zoeken bomen met een kenmerkend nerfpatroon en een rijke kleur, en we zagen en vormen het hout zorgvuldig om deze unieke kenmerken tot hun recht te laten komen. Wij kunnen de grootte en de vorm van de tafel aanpassen aan uw specifieke behoeften, dus of je nu een kleine bijzettafel of een grote eettafel nodig hebt, bij ons zit je goed.
Ovale boomstamtafels zijn ook ongelooflijk duurzaam en gaan lang mee. Omdat ze uit één stuk hout zijn gemaakt, hebben ze geen zwakke plekken of verbindingen die na verloop van tijd kunnen slijten. Dit betekent dat met de juiste zorg en onderhoud een ovale boomstamtafel generaties lang mee kan gaan.
Als je op zoek bent naar een uniek en mooi meubelstuk dat de natuurlijke schoonheid van hout combineert met de elegante vorm van een ovaal, kijk dan niet verder dan onze ovale boomstamtafels. Elke tafel is met de hand gemaakt met zorg en aandacht voor detail, en we zijn ervan overtuigd dat je zult genieten van de manier waarop het warmte en karakter toevoegt aan het huis.
Verda Living logo
Verda Living maakt jouw unieke boomstamtafel. Onze specialisten staan altijd klaar om jouw wensen te vervullen. Wil je langskomen of een vrijblijvende offerte opvragen neem dan contact op!
Boomstamtafel Eindhoven

Verda Living

Social media

× Hoe kan ik je helpen?