Skip to main content

Ronde boomstamtafels

Ronde boomstamtafels zijn een uniek en mooi type meubilair dat een vleugje rustieke charme kan toevoegen aan elk huis. Onze boomstamtafels geven extra gezelligheid in een groep omdat iedereen aan tafel de ruimte heeft om met elkaar te praten. Ronde tafels zijn helemaal geschikt voor kleinere of vierkante kamers. Gemaakt van de stam van één enkele boom, laten deze tafels de natuurlijke schoonheid en het karakter van het hout zien, terwijl ze ook een functioneel oppervlak bieden om aan te eten of aan te werken.

Boomstamtafel-salontafel-rond
Boomstamtafel-salontafel-rond

Selectie van ronde boomschijven

Ronde boomschijven van suar hout worden zorgvuldig geselecteerd. Aangezien het risico bij scheuren groter is dan bij een recht blad dient het vocht percentage niet te hoog te zijn. Deze bijzondere ronde tafeltjes zijn allemaal uniek en ieder rond blad heeft zijn eigen afmetingen en uitstraling. 

Hout voor ronde boomstamtafels

Wij besteden veel zorg aan het selecteren van de perfecte bomen voor onze tafels met ronde stammen. We zoeken naar bomen die van goede kwaliteit zijn en geen gebreken vertonen. Het is erg belangrijk om te weten welke boom wel en vooral welke boomschijf niet geschikt is voor het maken van ronde boomschijven. 

Ronde boomstamtafel kiezen

Ronde tafels zijn een geweldige keuze voor iedereen die houdt van een gezellige uitstraling met natuurlijke materialen en een rustiek design. Deze eettafels kunnen warmte en karakter toevoegen aan elke woonruimte. 


Boomstamtafel-buiten-rond
Saur-Boomstam-salontafel-set

Een van de dingen die ronde boomstamtafels zo bijzonder maken is hun unieke vorm. In tegenstelling tot traditionele tafels, die meestal rechthoekig of vierkant zijn, hebben ronde boom tafels een gebogen, organische vorm. Dit geeft elke tafel een unieke uitstraling die alleen door de natuur zo gevormd kan worden. Omdat elke tafel uniek is, zijn er geen twee precies hetzelfde. Dit betekent dat wanneer je een van onze op maat gemaakte boomstamtafels koopt, je een meubel krijgt dat echt bijzonder is. Wij kunnen de grootte en de vorm van de tafel aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Verder kijken we ook samen naar de juiste behandeling voor het blad.

× Hoe kan ik je helpen?