Boomstamtafel Rond

Boomstamtafel rond

Boomstamtafel Rond

Ronde boomstamtafels zijn een uniek en mooi type meubilair dat een vleugje rustieke charme kan toevoegen aan elk huis. Onze boomstamtafels geven extra gezelligheid in een groep omdat iedereen aan tafel de ruimte heeft om met elkaar te praten. Ronde boomstamtafels zijn helemaal geschikt voor kleinere of vierkante kamers. Gemaakt van de stam van één enkele boom, laten deze tafels de natuurlijke schoonheid en het karakter van het hout zien, terwijl ze ook een functioneel oppervlak bieden om aan te eten, te werken of te entertainen.
Een van de dingen die ronde boomstamtafels zo bijzonder maken is hun unieke vorm. In tegenstelling tot traditionele tafels, die meestal rechthoekig of vierkant zijn, hebben ronde boomstamtafels een gebogen, organische vorm die het natuurlijke groeipatroon van de boom weerspiegelt. Dit geeft elke tafel een unieke uitstraling die alleen door de natuur zo gevormd kan worden.
Omdat elke boomstam uniek is, zijn geen twee ronde boomstamtafels precies hetzelfde. Dit betekent dat wanneer je een van onze op maat gemaakte tafels koopt, je een meubelstuk krijgt dat echt uniek is. We kunnen de grootte en de vorm van de tafel aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Verder kijken we ook samen naar de juiste behandeling voor het blad. Zo kun je volledig mee beslissen over de nieuwe tafel!
Boomstamtafel-salontafel-rond

Onze selectie

Bij Verda Living besteden we veel zorg aan het selecteren van de perfecte bomen voor onze tafels met ronde stammen. We zoeken naar bomen die van goede kwaliteit zijn en geen grote gebreken vertonen. Het is erg belangrijk om te weten welke houtsoort wel en vooral welke houtsoort niet geschikt is voor ronde boomstamtafels. Zodra we de juiste houtsoort hebben bepaald en een mooie boom hebben gevonden kunnen we deze mooi behandelen. Indien nodig verstevigen we de bladen aan de onderkant.
Ronde boomstamtafels zijn een geweldige keuze voor iedereen die houdt van een gezellige uitstraling met natuurlijke materialen en een rustiek design. Ze kunnen warmte en karakter toevoegen aan elke ruimte, of het nu een gezellig huis in het bos is of een modern appartement in de stad. Als u op zoek bent naar een uniek en mooi meubelstuk dat uw individuele stijl weerspiegelt, overweeg dan een ronde boomstamtafel van Verda Living!
Verda Living logo
Verda Living maakt jouw unieke boomstamtafel. Onze specialisten staan altijd klaar om jouw wensen te vervullen. Wil je langskomen of een vrijblijvende offerte opvragen neem dan contact op!
Boomstamtafel Eindhoven

Verda Living

Social media

× Hoe kan ik je helpen?