Skip to main content

Boomstam tuintafels

Een massieve boomstam tuintafel of blad voor buiten laten maken van massief hout. Het meeste geschikt voor onder een overkapping en met jaarlijks onderhoud is het mogelijk de kleur te behouden. Veel houtsoorten vergrijzen wanneer ze buiten staan. Deze vergrijzing kan ook een erg mooi natuurlijk effect geven. 

boomstam tuintafel
boomstam picknick tafel

Boomstamtafel voor buiten

Niet zo maar een tuintafel. Boomstam tuintafels hebben een bijzondere uitstraling. Niet een tafel of stuk hout is hetzelfde. Door onze ruime voorraad tafelbladen vind u altijd een geschikt blad om te gebruiken als tafel voor buiten. Kom langs en ontdek de mogelijkheden. 

Onverwoestbare tafel voor buiten

Door de dikte van het massieve tafelblad hebben deze tafels een extreem lange levensduur. Een tafel die tegen een stootje kan. De meeste boomstam tuintafels worden voorzien van een gecoat zwart stalen onderstel. De vorm of afmetingen van deze tafel frames zijn naar wens leverbaar. Zo’n hardhouten tuintafel heeft natuurlijk een stevig en solide onderstel nodig. Voor de afwerking van het tafelblad wordt vaak een olie gekozen. 

boomstamtafel buiten gebruiken

Boomstam tafelblad voor buiten

Naast het laten maken van een complete boomstam tuintafel set is het mogelijk om enkel een blad te kopen. Een tuintafel boomstamblad geheel naar uw wens geschikt voor buiten gebruik. Zo zijn er diverse afwerking mogelijkheden, vormen en afmetingen beschikbaar. Door onze ruime voorraad is er altijd een blad naar uw wens. 

Boomstam tafel tuin impressie

Een exclusieve uitstraling met een tafelblad boomstam buiten. De natuurlijke uitstraling van deze tafel past perfect bij het buiten leven. Deze boomstamtafel tuin inclusief houten tuin bankje gemaakt van massief hout. 

boomstamtafel buiten gebruiken
boomstamtafel buiten gebruiken

Boomstamtafel voor buiten kopen

Bij het kopen van een boomstamtafel voor buiten is het erg belangrijk om een houtsoort te kiezen geschikt voor buiten gebruik. Niet iedere houtsoort is geschikt om als tuintafel te gebruiken. Laat u ad viseren over de diverse mogelijkheden en advies voor een tafelblad boomstam buiten. Deze tafelbladen hebben een andere behandeling nodig dan tafels voor binnen. Graag helpen we u bij een boomstamtafel buiten kopen. 

Bijzondere tuintafels op maat


tafel voor buiten met u poten
picknick tafel buiten staal
gietijzer frame tafel tuin
boomstamtafel voor buiten met X poten
boomblad voor buiten
boomstamtafel buiten 3 meter
× Hoe kan ik je helpen?