Skip to main content

Boomstam tuintafels

Een massieve boomstam tuintafel laten maken van massief hardhout. Een zeer geschikte houtsoort voor tuintafels is suar hout. Deze suar boomstamtafels vergrijzen zonder behandeling. Onder een overkapping en met jaarlijks onderhoud is het mogelijk de donkere kleur te behouden. Naast deze houtsoort zijn er ook andere houtsoorten geschikt al tafel voor buiten. Zo wordt ook vaak gekozen voor populieren hout. Deze houtsoort is wat zachter en hierdoor wat beter geschikt voor het klimaat buiten. 

boomstam tuintafel
boomstam picknick tafel

Bijzondere tuintafel laten maken

Niet zo maar een tuintafel. Boomstam tuintafels hebben een bijzondere uitstraling. Niet een tafel of stuk hout is hetzelfde. Door onze ruime voorraad tafelbladen vind u altijd een geschikt blad om te gebruiken als tafel voor buiten. Kom langs en ontdek de mogelijkheden. Bekijk de mogelijke houtsoorten voor jouw nieuwe tuintafel.

Onverwoestbare tafel voor buiten

Door de dikte van het massieve tafelblad hebben deze tafels een extreem lange levensduur. Een tafel die tegen een stootje kan. De meeste boomstam tuintafels worden voorzien van een gecoat zwart stalen onderstel. De vorm of afmetingen van deze tafel frames zijn naar wens leverbaar. Zo’n hardhouten tuintafel heeft natuurlijk een stevig en solide onderstel nodig. Voor de afwerking van het tafelblad wordt vaak een olie gekozen. 


tafel voor buiten met u poten
picknick tafel buiten staal
gietijzer frame tafel tuin

× Hoe kan ik je helpen?